söndag 25 september 2011

Men hallå! Och välkommen!


Jag ser på statistiken att många nya läsare har hittat hit idag! Kan det vara så att det är Någons frus förtjänst må tro?

I alla fall. Välkomna skall ni vara. Jag hoppas att ni skall trivas och vilja återkomma till mig.

Och vem är jag?

Jo, ser ni. Jag är en nyss fyllda 30 åring med postgravidkropp och bantnödiga tendenser.
Jag är sambo med Peter som förr eller senare säkert kommer vilja visa sig i bloggen och tillsammans har vi Spiggen som är en galen snart 11 månaders bebis som ser ut som solstickan och som har minst sagt skumma matvanor. Mina största intressen är att banta och äta godis men jag gillar också kakor och The Office.

Vad bloggen handlar om. Ja, inte vet jag. Jodå. Den handlar om allt möjligt. Lite bantning, lite godis, lite kakor. Inte så mycket The Office. Men en del även om annat. Saker att bli arg för, Saker att begrunda. Saker att vara glad för och saker att göra. Bland annat.

Jag kommer att bjuda på mig själv så mycket jag kan och så mycket som känns bra. Jag hoppas också att bloggen kommer få er att må bra. Kanske för att den är rolig, eller för att du känner igen dig eller för att du inte känner igen dig och är evigt tacksam för det. Vad vet jag?

Lämna gärna en kommentar för då blir jag så glad, så glad. Och så vet jag vad ni tycker är roligt eller blir provocerade av och då kan jag bli roligare och då blir ni glada! Eller hur?

Vi syns (ofta) hoppas jag!

16 kommentarer:

 1. Hejsan!

  Du låter som en tjej i min smak!! Jag lär säkert titta in ofta!

  Kram Jennie

  SvaraRadera
 2. Vad kul att hitta hit!!! Skrattar än åt din kommentar avseende rakning och snygga läkare på förlossningen! Hi hi hi! Har själv jobbat på förlossningen (dock inte som snygg utan helt alldaglig läkare) och kan lugnt trösta dig med att man faktiskt inte ens ser hur kvinnan är rakad/snaggad/färgad/piercad/tatuerad/omskuren/friserad/vaxad. Inget nytt under solen om man säger så. (Eller under undersökningslampan.) KRAM

  SvaraRadera
 3. Dr Molly. Det är fint att du säger att man inte bryr sig som läkare men den gubben går inte.:-) Jag är säker på att den snygga läkaren funderade på min tånagelsfärg hela kvällen och funderade på om det var Chelsiared eller bloodred. Inte en sekund släppte han tanken!

  SvaraRadera
 4. Om jag är en tjej i din smak så är du säkert en i min! Så stanna här hos mig så blir allt bra ska du se :-)

  SvaraRadera
 5. Själv får man ta striden med lovely Peach tills han förhoppninsgvis kommer på andra tankar. Som sin mamma //Linda

  SvaraRadera
 6. :) Tack så mycket!!Nej än har jag inte sett några spöken..fasade lite över att det kanske skulle dyka upp gamla elever som hade fått sitta i skamvrån under 1800-talet.. Och ser jag någonsin ett kommer jag att överväga att sälja huset..hujedamig.

  SvaraRadera
 7. Hi, hi, granne till Jennie och jag blev så hiskeligt nyfiken på om det spökar här, men det gjorde det som tur var inte!!!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 8. Lite exotiskt att det är en göteborgare som skriver:) dessutom roligt:) jag kommer kika in!!

  SvaraRadera
 9. Läste din kommentar inne hos någonsfru och din humor var helt i min smak..kom på att jag minsann inte hade vett att komma i håg att måla mina tånaglar när det begav sig:) Du är kul! :)
  Kram.. too di boo....

  SvaraRadera
 10. Hej, hej!
  Kul att hitta till nya bloggar. =o)
  Kommer säkert tillbaka snart.
  kram

  SvaraRadera
 11. Fant deg inn hos någonsfru, og liker det jeg leser. Super blogg! Du skriver veldig godt og morsomt. Jeg kommer garantert tilbake. :-)
  Hilsninger fra Norge :-)

  SvaraRadera
 12. Vilken härlig, ärlig och rolig blogg och inte minst med hög igenkänningsfaktor.

  SvaraRadera
 13. Roligt med så många nya läsare. Och från Norge dessutom. Extra välkommen. Stanna kvar vetja! Det kommer mer!

  SvaraRadera
 14. Helt rätt att det var Någons fru som låg bakom det hela, och vilken tur! Har suttit och fnissat mig igenom alla dina inlägg, blir spännande att följa i fortsättningen :)

  SvaraRadera
 15. Japp, här har du en till ny läsare! Jag har inga planer på att sticka härifrån, bara så du vet. I alla fall inte så länge du skriver så underhållande som du gör ;-)

  Kram Angela

  SvaraRadera
 16. Japp, Någonsfru var det.... Henne kan man lita på ;-)

  SvaraRadera