söndag 25 september 2011

Söndagscraziness


I morse bestämde Peter och jag att vi skulle tappa all vett och sans och gå på restaurang med Spiggen. Alltså ja vi har ju varit på Mackedonken och sådant men nu pratade vi om en riktig restaurang med skinnklädda menyer och bestick.
Restaurangerna har ju ofta olika söndagsmiddagserbjudanden och det tycker jag låter lite mysigt. Så vi bestämde oss för "Min bror och jag" eftersom det lät sjukt gott med trerätters, Toast skagen, Oxfilé med råstekt potatis och creme Brulee. Inte så exotiskt kanske, men väldigt smarrigt.

Well. Alltså de är så gulliga. Bröderna alltså. Fina rakt igenom och säkert utmärkta män och familjefäder. Men maten. Hm. Jag vet inte jag. Jag kanske inte skulle rekommendera att man skriver ut Toast Skagen med löjrom om Stenbits är det som bjuds.För visst vet de väl skillnaden? Som kockar? Även huvudrätten var medioker och en creme brulee med mjukt sockertäcke och kylskåpssmak är en ren styggelse. Men till deras försvar kan jag säga att Spiggen tyckte rubbet var dögott och ratade sin medhavda yoghurt omedelbart.

Min bror och jag har fått ganska bra rekommendationer i bland annat GPs Krubbkoll.
Det är möjligt att deras A la carte är mycket, mycket bättre. Vi hoppas det i alla fall.

Jaja det var kul att komma ut på lokal iallafall.Och Spiggen skötte sig exemplariskt som det lilla A-barn han är.

2 kommentarer:

  1. Hittade hit från "att vara någons fru" och det var sannerligen ett bra tips. Hit kommer jag tillbaka. Jag gillar att skratta....
    Kramar Kicki

    SvaraRadera
  2. Åh jag hade gärna velat se Spiggen äta på restaurang! Fick han egen stol? Egen tallrik?

    //Martina

    SvaraRadera