onsdag 14 september 2011

Berövad & bedövad

Tandläkaronsdag idag då.

Idag visste jag ju iallfall vad som väntade mig. Jag visste att det skulle göra ont och jag visste att det skulle bli dyrt.

Min tandläkare är en hyvens kille. Han må vara riktigt apdyr men i priset ingår i varje fall precis så mycket bedövning som man kan önska. Jag önskar en del, skulle man väl kunna uttrycka det.
Först fick jag bedövning inför bedövningen, sen fick jag den riktiga bedövningen, sen fick jag en omgång till eftersom det var gnäll och slutligen fick jag ytterligare något tjosan som bara riktigt jobbiga patienter får. Jag antar att det var tandläkarkårens svar på Epidural för det tog i alla fall.
-Vad gör du om det inte hjälper? pep jag. Ingenting, sa han pedagogiskt men föreslog ett basebollträ. Men det behövdes inte. Jag var så lugn och fin så.

Efter det var klart så lovade jag att skärpa mig och bedyrade att hålen i tänderna ingalunda var mitt fel utan att jag endast var ett offer för Vipeholmsexprimentet. Det tyckte han var roligt. (och jag också) Så de bjöd på en tandborste. Gratis!

Sedan fick jag betala 2600kr för kalaset och med tanke på att det tog ca 50 min så tror jag snart att tandläkaren har råd med det där huset på kusten som han säkert sparar till.

Jag undrade om de råkat lägga till en nolla (höhö) men allt var tydligen i sin ordning.
Aja, jag hade ändå inget annat att lägga pengar på så det gjorde inget.

På vägen hem i blåsten så upptäckte jag ytterligare en fördel som helt klart vägde upp priset.
Bedövningen gjorde att jag inte frös något om ansiktet trots hård vind.
Dessutom kan jag inte äta på hela kvällen=smal.
4 kommentarer:

 1. Ha ha ha jag trodde först att det stod att det ingick precis hur mycket beröring man önskar! *asg* Förväntade mig en semipornografisk text ha ha

  SvaraRadera
 2. Jag är ledsen om jag gjorde dig besviken. Säg till i såfall så skickar jag dig ett alster som plåster på såren.

  SvaraRadera
 3. ÅÅÅÅ vad jag är glad att Någons fru tipsade om dej!! Du skriver så himla bra och träffande och roligt men du läser säkert inte kommentarerna till gamla inlägg så förmodligen ser du inte att jag tycker det. Har lagt småbarnstiden bakom mej men herregud vad man minns allt. Alltså din humor....:) Kommer att följa din blogg garanterat/ Catarinah på en liten grekisk ö.

  SvaraRadera
 4. Jodå Catarinah! Jag är så ny på det här att jag inte hunnit bli blasé. jag blir svinglad för varenda kommentar. Glad att du är här!
  Kram Annika

  SvaraRadera