tisdag 27 september 2011

Mindre Yoga Mera Vin

I dag är jag dränerad på kraft och inte så fräck direkt. Spiggen har varit otroligt needy hela dagen och klängt sig fast som en extra kroppsdel. Det har varir darr på läpp och skvalgråt så fort som han har befunnit sig mer än 4 mm från mig. Inte ens sitta i knät dög utan det var koalabebis för hela slanten. Har försökt få gjort lite ändå men halkade efter mer och mer så det var väl bara att gilla läget.
Sen är det något annat som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Jag har tappat sugen lite. Minst sagt. Men jag vet inte riktigt varför eller ens på vilket sätt.


Som tur var vet jag hur man kan lindra. Man ställer in tisdagkvällens obligatoriska yogapass och träffar en fin vän på stan. På detta slänger man in lite vin och lite mera choklad i olika tappningar.Då känns det lite bättre.


Bild: Joanna Rubin Dranger

10 kommentarer:

 1. Lite järnbrist kanske? Man kan faktiskt få det även om man äter gott och blandat. Herregud, nu fick jag en såndär påse på min inre näthinna... inte bra när man bor där det är svårt att få tag på...:)Allvarligt talat, kolla upp det där. :)

  SvaraRadera
 2. Ibland så kanske man behöver tappa taget lite för att kunna ta om? Man kan liksom inte vara på topp jämt. Dessutom är väl din viktigaste uppgift att ta hand om din son, inte att städa/tvätta/laga mat osv.? Om han behöver dig 1 mm från kroppen så får det väl vara så? :)

  Att göra annat kommer du har år framöver att göra, han behöver dig nu!

  SvaraRadera
 3. Catarinah: Tack för omtanken! Dock är mina järnvärden finfina. Av någon anledning. Kanske för att jag är en sådan som ofta och gärna äter blodpudding. T.ex. igår. Det erkänner man inte gärna. Chokladbrist har jag dock. Grav. Hoppas att du fick tag på gott och blandat. För sådan brist är inte heller att leka med ;-)

  Linda: Så sant som du säger. Men bara för att man är skrotnisse så vill man ju inte på en soptipp ;-)

  SvaraRadera
 4. Choklad piggar alltid upp - alltid! Ha det gott!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 5. Mycket bättre! Jag brukade göra pilates med ett glas rödvin i näven innan jag blev gravid. Det var grejer det.

  SvaraRadera
 6. Mycket bättre! Jag brukade göra pilates med ett glas rödvin i näven innan jag blev gravid. Det var grejer det.

  SvaraRadera
 7. Låter inte som något en vin&choklad kur inte kommer bota ska du se, kan kanske vara lite låg av det annalkande mörkret!:)

  (...eller ny spigg? man kan bli lite konstig av hormonerna..)

  SvaraRadera
 8. Så sant! Ibland känns det som att luften bara försvinner. Inte alltid lätt att sätta fingret på vad det beror på men något är det... Då kan man behöva en paus... hämta krafterna igen. Oftast går det upp för en efter ett litet tag och då kan man hantera det och ev göra något åt det.

  Hoppas dina krafter kommer tillbaka snart snart!

  Jätteroligt att du är med i vår tävling!! Varmt välkommen tillbaka till oss!

  Krama från Emelie och Elin

  SvaraRadera
 9. Tack för all omtanke hörni! Som ni kan se i mitt nya inlägg så är krafterna tillbaka. DEt kan vi säkert tacka choklad för! Ingen ny Spigg på gång dock.

  SvaraRadera
 10. Rödvin och choklad lindrar det mesta!

  SvaraRadera