söndag 11 december 2011

Tankar om ett event

Himmel vad trött jag är ikväll.
Har ju varit ute både fredag och lördag. Det gjorde jag aldrig ens när jag var barnlös. Iofs har jag legat i sängen senast ett båda nätterna..men ändå!!! Vilket svireri. Men nu blir det väl nyår nästa gång.

Idag har jag mest glatt mig till det här. Grymma Emmas festliga bloggevent. Har tänkt på det hela dagen. Viktiga tankar som om jag borde sätta i löshåret igen tills dess och om Yllet tänker dyka upp och sprida lustigheter. Jag har lite panik över att jag blir så dålig på kort. Alla bilder jag tar och lägger ut här (och det är ju inte så jättemånga på mig själv) är resultatet av typ 50 försök att se normal ut. Detta gäller även de som fortfarande kan anses vara lite halvbra så. Och helt plötsligt skall man vara med på en hippa där folk inte kommer göra annat än att fota. Och så kommer man inte ha kontroll över resultatet liksom.
Undrar om de säljer sådana där pormaskplåster fortfarande på Åhlens. Man får göra vad man kan känner jag. Och vad har man på sig? Odd Mollyligan kommer säkert vara där och snygga sig och för att inte tala om Malenami med frilla och allt.

Tur att jag är mammaledig och har tid att tänka på sådant här ordentligt så att jag kan vara förberedd. Synd att Tess inte kunde följa med mig. Hade sett framemot att åka tåg med henne och snacka om spöken och inredning. Nu tänker jag dra själv. Utan karl, utan Spigg, utan vän att hålla i handen..Bara själv. Och jag kommer vara nervös och bete mig märkligt. Thats for sure. Men så får det vara.Bara löshåret är i så ordnar det sig. Så tänker jag.

Så här kommer förmodligen ALLA bilder på mig se ut som tas under bloggeventet.
För det är så det brukar bli.
Men som ni ser så gör det inte så mycket så länge som håret är långt.

9 kommentarer:

 1. Ha ha ha!!! Senaste bilderna på mig från bloggträff såg jag ut som Jabba the Hut. Men kul va det oavsett! Kramar

  SvaraRadera
 2. Hahahaaa!!! Åååh vad kul det hade varit att åka med dig! Du kommer få det fantastiskt kul! Spökerier och inredning kommer vi absolut att prata om snart! Kraaam

  SvaraRadera
 3. Dr Molly: Jabba the Hut och du har även ganska många olikheter med varandra. Typ utseendet och sånt. Förmodligen även personligheten men det kan jag säkert svara på efter att ha träffat dig.

  SvaraRadera
 4. Ja men eller hur! Oddisarna och Malenami ger mig lite klädångest. Vad ska jag ha på mig? Sa till sambon att han banne mig fick betala en ny garderob till mig när han ger mig en biljett i julklapp. Och Malenami... Hon är ju så vacker att jag dör en smula. Får nog fixa frisörtid på lördagsmorgonen och låta frissan kleta dit make-up:en också.
  Undras om jag ens kommer våga säga hej till någon. *s* Fast känner jag mig själv rätt så kan jag inte vara tyst. Haha
  Ses i februari!
  Hur kul som helst!

  SvaraRadera
 5. Åh nej jag vågade inte! Men jag ångrar mig lite. :S Så typiskt mig. Jag måste älta fram och tillbaks och så bara poff tar alla biljetter slut på typ ingen alls. Hoppas ni får superkul!

  SvaraRadera
 6. Det som är så käckt är att sådana som inte blir så bra på bild, brukar vara skitsnygga i verkligheten. Det är så. Jag lovar. Och visst är det jobbigt när man inte kan ha kontrollen över bilderna. Det gillar jag inte. Krya på er nu. Så där kan ni ju inte gå och dega. Ni är ju helt förtappade du och Spiggen. Ut och julstressa som alla andra. /Sahra

  SvaraRadera
 7. Hmm. Jag äger inget Odd Molly plagg och brukar ha häst- eller hönsskit under tofflorna. Så om du tar med dig en klädnypa (till näsan) så kan du få gå och hålla mig i handen. Så kan vi vakta kakfatet med Limhamnsbomberna tillsammans... och fnissa lite i smyg åt herr Ranelid. Hur låter det?

  SvaraRadera
 8. Fru Sederblad:
  Hästskit ät ingalunda ett problem. Håller gärna dig i ena handen och käkar bomber med den andra.

  SvaraRadera
 9. Ja, men se där. Då gör vi så. Men då måste du lova att inte dyka upp i något Odd Molly plagg eller något annat trendigt? Så lovar jag att lämna trätofflorna hemma. Och skulle det mot förmodan finnas någon italiensk choklad över i februari, så tar jag den med mig (men chansen är ungefär lika med noll, dvs obefintlig...). Tror vi får sikta in oss på de omtalade Limhamnsbomberna istället. Ser fram emot det!

  SvaraRadera