onsdag 21 december 2011

Turgummor och paketinslagning


Idag har jag haft pysselverkstad hela dagen och knåpat ihop fina paket. Eller vad jag tycker är fina paket iaf. More is more. Spiggen var med och jagade saxen och fastade i klistret och var allmänt behjälplig med att riva sönder pappret, gapskrika och störtgråta och annat man kan behöva vid en lyckad paketinslagning.
Nu är det nästan klart iaf så nu ska jag ställa mig och röra ihop och steka köttbullarna till julbordet. Väldigt nervös för detta svåra moment då jag inte direkt är Marcus Samuelsson. Lagar ju nästan aldrig mat förutom till Spiggen, så även om det låter lätt för er så är det riklig svettmustasch för mig.

Hann ta en liten sväng till en extra julöppetkväll på Lindex Avenyn också. Det var ett smart drag. Hade fått en inbjudan dit och blivit lockad med 25% på ett helt köp. Jag är ju lite svag för rabatter och traskade lydigt och gamigt dit och fyndade en blus (jag hatar ordet blus. Man kan inte säga blus och än mindre ha på sig en om man är under 55) och strumbyxor med rejält stöd för pösig buk. Och så fick man ett lott också och senare ringde de och berättade att jag vunnit ett presentkort på 500 penningar. Blev sjukt glad såklart. Här skall handlas.

Nä, om man skall gå och nalla av fudgen.

Häpp.

2 kommentarer:

  1. Ooooh vad fina paket! Avancerat värre! :) Och grattis till vinsten! Kram

    SvaraRadera
  2. Nämen..grattis från en som vunnit..tjoo hoo 29 kronor som mest i mitt liv:)) Och vad fint du pysslat till paketen!! kram:)

    SvaraRadera