fredag 23 december 2011

Ett fall för byggfällan

Vilken pepparkakshuskatastrof!

Jag har i alla år gjort mig lustig över pappas ihopsatta byggsatser och trott att det där kan ju inte vara så knivigt som han påstått. Lite pepparkaka, lite socker. Hur svårt kan det vara?? HUUUR svårt smellst tydligen.
Ännu svårare var det när jag kvaddat delarna och sedan skulle pussla med betydligt fler delar än vad det var från början. Meck. Jag vill tillägga att detta alltså var en färdig sats pepparkakshus och det stod ingen åldersgräns eller "utföres i vuxet sällskap" på förpackningen. De har en övertro på människans förmåga. Helt klart.

Hade sedan tänkt att jag skulle pynta lite vackert men det blev mest till att dölja skadorna. T.ex så läckte det något förfärligt från taket. Även skorstenen skulle nog få underkänt vid besiktning av professionell sotare .

Så därför tänkte jag att två stora vackra änglar, en som står och en som ramlat, skulle pigga upp.
Men med det färdiga resultatet kan vi konstatera att det blev ett spökhus.
Ja varför inte egentligen?

Nästa år skippar vi pepparkakshuset sa mamma med ödesrösten.

Hårda bud.

Ja, det är ett hjärta där mellan spökena om ni undrar.
De är kära i varandra nämligen

3 kommentarer:

 1. Ha ha ha, du är så rolig! Tycker du är strålande som inte ger upp, det är ju ursvårt att få de där spröda bitarna att hålla ihop så bra jobbat och God jul till er alla, kram Bubbel

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det ser helt underbart ut. Om man nu inte tänker äta upp pepparkakshuset kan ett tips vara att använda limpistol nästa gång. Much easier. God Jul. Liiiiite avis på de fina armbanden.

  SvaraRadera
 3. hahahhaa..vilket underbart pepparkakshus!!! Älskar "änglarna".
  Mitt första besök här hos dig, men absolut inte det sista. :)
  Tack för att jag fick kika in!
  Soliga hälsningar Tina K

  SvaraRadera