lördag 3 december 2011

Sockerchockshybris- Jag rekommenderar det icke.


Idag har lilla familjen varit på glöggtillställning. Där fanns allt en sockerjunkie med julfeber kunnat drömma om. Det var liksom inte vanliga juleskum om jag bara ska ta ett exempel. Det var juleskum halvt doppade i choklad och strössel. Maxat! Jag gillar maxat.
Jag var slutligen så stinn att jag bara kunde halvligga i soffan och utstöta ljud. Och gå med på idiotiska saker. Som extrema bantningstävlingar som endast kan kännas vettiga när man ätit så mycket godis att man vill ta ut sin magsäck och skura den med såpa för att man ska känna sig som en människa igen. Lite lätt och ledigt lovade jag mig själv och andra att träna asmycket, leva endast på småspik och hundmat (typ) och att när sällskapet möts igen på lördag skall jag ha tappat så mycket vikt att jag ser ut som skriet i nyllet. Ja men det var väl lämpligt? Och balanserat?


Nu funderar jag på om jag ska backa eller ta en vecka av pure pain och dyka upp som en ny människa i slutet av veckan. Upstream or downstream?

Får nog lura lite på det.


Spiggen lurar inte på några bantningstävlingar.
Han funderar på hur många russin man kan peta in i truten samtidigt.
Det är också viktiga frågor.


5 kommentarer:

 1. Hahahaa!!! Annika, du måste vara jordens roligaste människa!!! :) Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, har vi inte alla varit där...

  SvaraRadera
 3. Hahaha... du er bare for herlig, Annika. :-) Utrolig morsomt, og ganske så lett å kjenne seg igjen i. :-)

  SvaraRadera
 4. Japp, väldigt balanserat ;) Klart du ska backa på den! Herregud, man kan väl banta när som helst på året - utom just i juletid! Det finns alltför många lussekatter, skumtomtar, pepparkakor och julgodisar som bara väntar på att avnjutas nu för att ens hinna tänka tanken på att banta :)

  SvaraRadera
 5. Backa du, december bjuder pa alldeles för mycket gott!

  SvaraRadera