tisdag 27 december 2011

I väntan på en magsjuka; Lite om rea och sånt.

Jodå vi var allt på det idag. Rean alltså.
Fast jag kände mig förberedd och visste precis vad jag var ute efter så jag var övertygad om att klara av det utan några oväntade inköp. Och det gick så bra så.
(Ja, Laser-fettreduceringsbehandlingen som jag köpte kanske var liiite oväntat men det var en micket, micket fin deal så jag bestämde mig för att möjligtvis vara lite naiv och lättlurad. Vi får se. Ni har knappast hört det sista om den, det kan jag ju lova)
Annars. En lyckad tur på Polarn o. Pyret, en blommig slickepott, en korv och bröd i trä (Ja det kanske också var något av ett impulsköp, men skit i det nu) samt ett förhoppningsvis fantastiskt duntäcke som jag var i skriande behov av då mitt förra bokstavligen har lämnat mig. Vet inte hur det har gått till men allt dun har flyttat ner i fotregionen, trots att det är sytt i fyrkanter och allt. Det har varit fruktansvärt störande och ganska kallt och även lite äckligt då det har inneburit att jag har fått ha på mig min pälsängerpopulära pläd varenda natt. Nu är det slut med det.

Kvällen som skulle bli trevlig med vin i vardagen och allt avrundades med att jag råkade äta lite gammal fänkålsalami som smakade ond bråd död. Så nu går jag i kräksjukefantasier och bara väntar på att spendera natten i badrummet. Inga tecken än så länge förutom de rent psykosomatiska men den som lever får se.

Därför skall vi nu smälla i oss lite godis. Det kommer ju ändå inte spela någon roll när magsjukan slår till. Kanske kan jag till och med tröttna på och bli äcklad av snarre. Det känns väl lite väl optimistiskt kanske men hoppet är det sista o.s.v.

Jag skall i kväll även ge mig i kast med denna boken:
Inga högre förhoppningar om en livsomskakande läsupplevelse och de 5 sidor jag redan läst var om möjligt värre än vad jag kunde ana. Men det gör faktiskt ingenting. Jag plöjer sådant här i alla fall och får ändå ut något av det. Älskar att läsa chic lit och det gör inget om det är lite ruttet. Är enkel på det viset.

Hoppas ni får en skön kväll.

3 kommentarer:

 1. Hejsan hoppsan. Det var visst en livad tisdag! =) Jag hoppas du klarar dig från kräkattacker...

  Och du. Chic lit är grymt!

  SvaraRadera
 2. åh, idag läser jag din blogg och ler lite fastän jag har haft en skrutt dag och ibland undrar hur skruttigt livet kan vara. Men jag drar alltid lite på smilbanden och tycker du skriver fantastiskt och upplyftande..Även om jagi nte önskar dig kräksjuka..tackar jag för mitt något lättare sinne :-)

  SvaraRadera
 3. skratta gott efter att ha läst det där....ha,ha.......så härligt du skriver ...hittade precis hit , men kommer nog på fler besök.

  Kram från Göteborg

  SvaraRadera