söndag 12 maj 2013

Fotomin och bröllopssminkning.

Har ni också en galen fotomin som bara flyger på så fort en kamera blir synlig?
Varenda gång jag lägger ut på en bild på mig själv på bloggen så får jag ett sms av min syster där det står att jag ser galen ut. "What about the weird face?", skriver hon. "Du kan skrämma små barn" och annat sånt. Hon säger att jag har världens skummaste fotoface och på min möhippa fick jag bekräftat att hon inte var ensam om den åsikten.

Men idag tänkte jag lägga ut en eventuell bröllopsmake jag gjort. Både utförd och fotad i dåligt ljus= idiot. Men i alla fall. Hoppas på lite feedback. Dock inte om minen.
 Jag har kämpat med att se naturlig ut vilket jag inte riktigt tror att jag lyckats med. På de sista bilderna kom jag på att det bästa ljustet och färst rynkor fick jag om jag låg ner i sängen under sänglampan. Gud så slät man blir när all överflödshud faller ner vid öronen istället. Man kanske hör lite sämre men det kan man ju leva med.

Så,  Jag har ju alltså lite Vintagestyle på både klänning och accessoarer och skulle gärna ha en matchande sminkning. Här har jag gjort en kråksparkshistoria med både ljust och rött läppstift till. Eg. vill jag har rött eftersom det är mest "riktigt" för stilen jag vill åt men samtidigt så vill jag inte att make upen skall vara ute och gå med mig om ni förstår. Man ska ju inte haja till i bänkraderna och tänka att Peppe gifter sig med en slampa och sånt.

Så ser ni? Vad tycker ni? Ljust el mörkt eller inget avett? Rouge och sånt syns ju inte i blurret men ni kanske kan föreställa er. det är rosa typ. Very fancy indeed.

Här får jag nog skäll för uppspärrade ögon och putläpp. 

Här kanske jag får höra att jag ser lite dö och skev ut. Jag ligger väldigt bekvämt.

6 kommentarer:

 1. Svårt när man inte har hela bilden.... Men om rött är mest rätt till stilen - kör på det! Ser fint ut tycker jag! :)

  SvaraRadera
 2. Wawawiiiiwaaaa!!! Helt PERFEKT skulle jag säga!!! Supersnyggt! Nu kommer nog Ulrika bara skicka massa fina superlativ angående dina fotominsbilder! Kram

  SvaraRadera
 3. Det röda var superfint så kör på det. Tror att om det håller stilen så kommer det inte se ut som makeupen är ute och går med dig som det mer gör om man bara har vanliga kläder liksom.

  SvaraRadera
 4. Håller med on att de röda läpparna passar bäst till vintage. Du kan ju pudra dem lite så blir de inte lika skarpa, om du vill. Men ögonbrynen måste du jobba på. :)
  Måste vara bredare i början, och ha samma höjd. Sådant syns väldigt väl på foton... Kanske ta en makeup-lektion?
  Sorry för kritik, men over all tycker jag du gjorde ett jättebra jobb! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har heeelt rätt. Har inte ens sett förut att ögonbrynen är olika. Det högra sitter högre upp. Och du har rätt om formen också. Får kolla fler filmer på youtube. :-) Tack för din superbra feedback. Kram Annika

   Radera
 5. På min bröllopsfest sa fotografen åt mig att inte göra mig till så när han skulle ta kort, så jag du är inte ensam :)

  SvaraRadera