söndag 19 maj 2013

Partying like it was 1999

Många tänker att de skall vara lite extra sunda veckorna före bröllopet så att man kan stå där med glow i huden och utan fläsk runt magen och/eller läskiga påsar under ögonen.
Jag jobbar lite tvärtom. Förutom möhippan (som jag kommer skriva om så fort jag fått tag på lite bilder där jag inte ser sinnessjuk ut) som ju för de flesta innebär ett avsteg från de sunda vanorna så har jag också varit ute mer de senaste veckorna än vad jag har varit på flera år. Men flera kära vänner kunde inte vara med på möhippan och därför så har vi haft lite minihippor här och var.
Så igår var jag ute med mina två barndomsvänner som jag känt sedan jag var nio dagar. Rebecka bor i England och kom först i förra veckan. Jenny anordnade ju möhippan och har ett jäkla ståhej med toastmasteriet, men tackar aldrig nej till festligt umgänge och kunde därmed tänka sig att hippa lite till så att säga.
Vi är uppvuxna bara ett par hus i från varandra och igår sammanstrålade i vår forna hemstad för brutala mängder vin och drinkar. Vi hade otroligt roligt och samtalsämnena varierade mellan superytliga, extremt djupa för att ta ett par avstickare till att bara vara konstiga. Det mest spännande var nog att Jenny efter 4 flaskor vin fick feeling, blev klärvoajant och kunde prata med döda. Det var otippat men väldigt spännande. Vid halv tresnåret drog vi hem och jag fipplade med låset tills mamma tröttnade och kom ner och plockade in mig. Jag var mycket munter och hon var road vilket var storsint eftersom detta  innebar att det var hon som fick gå upp kvart i sju i morse och ta hand om Spiggen eftersom hans mamma hade vissa svårigheter med att vara en god moder. Tur att hon är världens bästa. Min mamma alltså. Inte Spiggens.

Men nu skall jag ta det lugnt en vecka. Vi tre skall ju träffas igen på fredag, bo på hotell och käka middag och sådant men då blir det en städad tillställning.

Men alltså. Det är roligt med bröllop. That´s for sure.

Rebecka och jag smajlade i kapp

och Jenny såg som vanligt inte klok ut. Att hon aldrig kan skärpa sig och fräscha till sig lite.

Löjrom är alltid lika med ett gott humör

Spiggen led icke av att ha en ansvarslös mor utan hade det finfint hos mormor, morfar och kusinerna.

5 kommentarer:

 1. Ååååh! Inte långt kvar nu.. tänker på dig och vill ju också hippa dig!!! Kraaam

  SvaraRadera
 2. Hej Annika

  Första gången jag är här, kom via "Att vara någons fru". Så härligt du skriver och berättar. Hit kommer jag gärna tillbaka.
  Måste få fråga men din vän Jenny hade en otroligt snygg blus som jag blev lite kär i, du vet möjligvis inte var hon köpt den

  Hälsningar
  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. Förlåt sent svar. Blusen är från Gina hälsar Jenny./ Annika

   Radera
  2. Tack snälla för ditt svar// Karin

   Radera