söndag 22 januari 2012

Tillbaka till Götet

Nu har vi kommit hem från vår minitrip till Vann Spa. Hade jag varit en vettig bloggare så hade jag nu frestat er med läckra bilder på supergod mat, den underbara skogspoolen eller på flaskan med bubbel som väntade på rummet. Men bilderna på maten blev oaptitliga och i Spaavdelningen ville jag inte ha med kameran eftersom jag kan vara lite ostadig på hand ibland. Men det var otroligt fint, sju pooler, jättebra mat o.s.v o.s.v.

Dock så förtogs glädjen av att vi på ditvägen hade så fruktansvärt dåligt bilåkarväder att vi fick krypköra fram i snön. När vi sedan såg att nu var det 1 km kvar så skojade vi om att ja, men det skall vi väl klara iaf.
Tja. I sista backen ned till anläggningen tappade Peter kontrollen över bilen och vi åkte in i vägräcket och kanade sedan över i motsatt körfält. Eftersom bilarna som skulle ta sig upp för backen var tvungna att komma i ganska bra fart för att överhuvudtaget kunna ta sig upp i halkan så hade vi en våldsam tur som inte fick möte just då, för då hade det gått lite värre. Men snön gjorde att vi hade lite svårt att se vilka skador det blev på bilen så Peter var lite bekymrad och jag blev ganska rädd när det hände och behövde svalka mina nerver lite.
Som tur var så hade vi gott om både bubbel och choklad, så det ordnade sig.

Spiggen hade skött sig exemplariskt hos farmor och farfar och varit på strålande humör. Sovit gott och ätit bra och allt sådant där. Inte saknat sin ömma moder det minsta utan tvärtom tyckt att det varit ganska skönt antar jag. 100 % uppmärksamhet från 3 personer och 1 hund kan man ju leva med.
Jag var inte heller hysterisk för att lämna bort honom. Det kändes skönt med lite ledigt faktiskt.

Bild lånad från hoistgroup.com

Bild lånad från  bautiblubb.blogspot.com


Bild lånad från press.impera.se

11 kommentarer:

 1. Bläddrade lite i din blogg. Va roligt du skrev om din lille som äter allt. Eller jag menar inget. Mina har aldrig varit sådana. De äter bara köttbullar!

  SvaraRadera
 2. Bläddrade lite i din blogg. Va roligt du skrev om din lille som äter allt. Eller jag menar inget. Mina har aldrig varit sådana. De äter bara köttbullar!

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att ni är oskadda!!! Och vad bra ni måste ha mått när ni kommit hem:) Prinsen hade det ju utmärkt med service i toppklass:) kram:)

  SvaraRadera
 4. Herregud! Tänkte faktiskt på dig när det började snöa så.. tur ändå att det gick ok i slutändan.

  Vilkt fantastiskt fint spa! Har aldrig ens hört talas om stället tidigare men det ser verkligen superfint ut! Kram

  SvaraRadera
 5. Lägg av vad läskigt. Vilken tur ni hade. Första året med vinterväglag åkte jag av fyra gånger. En av gångerna körde jag in i ett träd. Jag var så skakig efter det. Skönt att ni nu vet att ni kan lämna sonen och göra fler sådana här utflykter. Kram

  SvaraRadera
 6. Åh vad skönt att ni inte skadade er!
  Och skönt att både mor, far och son klarade en helg ifrån varandra med bravur.

  SvaraRadera
 7. Åh! På Vann Spa var jag och mamma när jag precis hade berättat för henne att jag var gravid. Härliga minnen! Vilken tur i oturen ni hade med bilkörandet. Usch, vad läskigt!

  SvaraRadera
 8. Vilken tur i oturen ni hade! Gör inte om det där fler gånger, för vi gillar inte när du skrämmer oss så där. Hoppas ni hade det jättebra i övrigt.

  SvaraRadera
 9. Åh, så fint ni har haft det. Inte alls avis....inte alls... ;)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 10. Härligt att ni hade det bra! Men fy så otäckt med bilen. Vilken himla tur i oturen ni hade!

  SvaraRadera