fredag 6 januari 2012

Precis vad jag behövde

D-vitamindroppar, ett måste vid alla bättre middagar.

Åh, det var den perfekta middagen efter en sådan här dag. Så grymt gott. All grädde lade sig som bomull i (och på troligtvis) magen. Vi är ju inga matlagningsproffs direkt (eftersom vi aldrig lagar mat) men det här lyckades Peter superbra med.
Jag ville nästan hålla ett litet tal, så gott var det. 
Och så vin på det. Vin är bra.

6 kommentarer:

 1. Ha ha ha så sööt "hålla ett litet tal"

  SvaraRadera
 2. Oh what a man what a man.....
  Ser gudagott ut.
  Many thanks för tips om jobbsök. Men vad är intelligenta frågor. Frågar man mer specifikt om tjänsten, företaget, utvecklingsmöjligheter (inget bra va?), är chefen knäpp? Pratar man om sig själv. Vad jag kan erbjuda? Eller sparar man det till cv:et. Jag har aldrig sökt jobb i hela mitt liv. Det är sant. Jag har halkat in på bananskal eller via släkt och vänner. Så jag är verkligen ett miffo i jobbsökarsammanhang.

  Njut nu av din helg och så får du gärna svara mig nästa vecka. Kram

  SvaraRadera
 3. Var har ni hittat de ovala Manhattan-underläggen? (jag har bara hittat rektangulära i papp (som mannen våtskadade irriterande snabbt).) Är de ovala också i papp?
  Tack för mycket underhållande blogg! :)

  SvaraRadera
 4. Anna: Hm. De är köpta på Tinna på Kungsgatan i Göteborg. Tror att de finns kvar. Antagligen så är de i plastat papp de också för Peter har låtit ett par av dem ligga för länge i en ölfläck och då blev det tråkigt.

  SvaraRadera
 5. Ser ju helt fantastiskt ut! Är det hos er,som hos oss, att när man hittat nåt så gott så kör man det receptet om och om igen. Tills man är trött på det....
  :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 6. Creando: Precis så är det hos oss också. Sen återupplivar vi vissa av rätterna ett tag senare.Men en del har för alltid gått förlorade och vi kan aldrig äta dem igen eftersom vi överåt dem på ett hysteriskt sätt.

  SvaraRadera