söndag 1 januari 2012

Nyår med avslutad middag och entusiastiska spöken

Vi hade en ofattbar tur igår kväll. Förutom ett stiligt värdpar, två germaner och två engelmän (typ) så var där också två ettåringar och en spädis. Samtliga skulle födas och alla barn skulle sövas. Två av dem i samma rum. Upplagt för kaos. Men halv 8 sov barnen och vi kunde äta nyårsmiddag och fukta struparna i lugn och ro. Helt fantastiskt. Dock så vaknade lille S vid 23:tiden och hade lite trubbel med omsomningen så germanerna fick tyvärr vika av och lämna balunset vid halv 12. Synd som tusan, men det var inte så att de missade så jättemycket. Ett 12slag med Jan Malmsjökupp och ett glas skumpa. Rafflande.

En rolig grej var dock att våra vindspökbarn också hade nyårsfest och sprang värre än någonsin.
Vid middagen frågade R stressat om hon missuppfattat för bodde inte vi på översta våningen? M svarade att nej, nej de ska bygga lägenheter där. Kanske har de redan flyttat in?
Nope. Inte en käft bor där än.
Sedan letade vi naturliga förklaringar ett tag, bestämde oss för den som lät minst osannolik och övergav ämnet. Men nu har vi åtskilliga vittnen till att vi bor i ett skumt hus.

Hoppas att ni också hade en bra kväll och att ni inte lovade saker som ni inte kan eller vill hålla.
Bestämde mig för att skippa det i år och lovade bara riktigt bra saker. Snälla saker. Som lyfter upp istället för att trycka ner.

Såärdetmät


Bild lånad från blogg.svt.se

2 kommentarer:

  1. Oooh vad spännande med spökerier! Och nu påminde du mig om att berätta vad som hände när min sväris var här. Hon undrade ju om det spökar hemma hos oss... :) Nästa gång ni hör något får ni kila upp på vinden och kolla! Om det går att komma upp dit vill säga. Kram

    SvaraRadera
  2. Nej men gud. Sånt blir jag skiträdd för. Hemska tanke om man skulle vakna en dag och vara synsk! Huu. Hur som, Gott Nytt till er!

    Kram!

    SvaraRadera