fredag 13 januari 2012

Fredagskväll

Och så var det fredag igen. har gått och klämt på ett inlägg hela dagen men jag har verkligen inte kommit på ett skvatt att skriva. Jag är tom på idéer, slut på humor. Kan inte komma på en endaste litet skämt. Kanske skulle jag kunna lägga ut någon video på när någon snubblar eller något. Det är typ på den nivån.

Kanske beror det på att veckan gått i städningens tecken precis som jag sa att den skulle göra. Jag har städat och städat. Rensat i pärmar och tvättat mattor, dammat på höga bortglömda hyllor och hälsat på i skafferiet som gud alltid glömmer. Jag har varit som Askungen, fast utan balen och som Mrs Doubtfire fast utan engelsk accent.

Det bästa från veckan var typ att Mästerkock började sändas igen. Älskar Mästerkock.
Och att jag lyckades springa 7,2 km på löpbandet igår-Tack VARE Mästerkock, eftersom jag kunde kolla på det samtidigt och glömma bort tiden lite. Jag är så grymt stolt över detta att jag var tvungen att trycka in det  någonstans i ett blogginlägg och få det att verka lite naturligt så.  Trots att det inte är det minsta naturligt. Inte för mig. För mig är det ytterst onaturligt eftersom jag aldrig kunnat springa längre än två och en halv innan jag blivit halt, less eller trött.

Och nu skall vi vara ungdomsrevoltiga och alternativa och kolla på "på spåret" och skavlan.
Det måste vi vara rätt ensamma om denna fredag.

10 kommentarer:

 1. Eftersom man ska vara så där peppande och hejande så ropar jag högt Heja dig! Starkt jobbat! Men egentligen vill jag bara muttra för jag vill också kunna springa, jag hade varit överlycklig om jag hade fixat 2 km. Jag tror inte jag är gjord för att springa för jag kan liksom bara inte peppa mig själv till att verkligen göra det någon längre tid (läs en minut).
  Jag behöver Bob eller Jillian från Biggest Loser! Jag tar gärna Bob... Haha

  SvaraRadera
 2. Ååååh vad duktigt att springa så långt.........säger som föregående hejja!!! Och förresten så är det så rolig alltid att läsa din blogg.

  SvaraRadera
 3. Till dig, för att du är du och bjuder oss på din vardag:
  http://hagahome.se/?p=4896

  SvaraRadera
 4. Å tänk. Du fick ändå till ett litet kul inlägg utan ansträngning. Helt naturligt liksom

  SvaraRadera
 5. Hej heja! Fan va bra gjort! Här sitter jag och sippar vin och moffar godis.

  Och du, På spåret-Japp! Skavlan- Check! Pensionärsvarning här helt klart! Men erkänn att det är rätt mysigt. ;)

  Kram! Och heja dig!

  SvaraRadera
 6. Du är då alltid kul..jupp..så är det bara..å springa..herre gudars vad duktigt..Och håller verkligen med dig ang Mästerkock..looove:) Men jag gillar den amerikanska versionen snäppet mer..same same but different:))
  Vi befinner oss i samma desperata kläd~båt..ang VAD man ska ha på sig på eventet..Nu är det ju lite knivigare, för det är ju inte bara ett plagg..utan två!! Jäklar´s:))

  SvaraRadera
 7. Åh wow!!! Imponerande med springandet!!! Själv har jag aldrig anammat jogging. Vet inte varför... kommer aldrig in i den där andningen som alla pratar om. Gå däremot... det gör jag gärna! :) Kram

  SvaraRadera
 8. 7,2 km!!!! Imponerad! :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 9. 7,2 kilometer. Är du inte klok människa?!!!

  SvaraRadera