fredag 30 september 2011

Fredagstävling!


Jag har alltid varit extremt noggrann med hudvård. Har haft lätt för att få taskig hud och är därmed ganska nitisk. Produkterna har varierat under åren och jag har provat allt i från äppelcidervinäger till att använda aceton som ansiktsvatten. Det sista rekommenderar jag inte sådär jättevarmt om ni inte är särskilt sugna på att ha ett ansikte som krackelerar när du skrattar.

Jag trodde varken öron eller ögon när min vän,under studietiden brukade använda palmolive duschcreme som ansiktstvätt. Och hon såg ut som en nyponros i alla fall. Orättvist. Dock så har även hennes badrumskåp fyllts på allt efter åren har gått och kanske är det anledningen till att hon fortfarande är fräsch som en vårdag. Sent skall syndaren vakna. Men bättre sent än aldrig kanske.

Nåväl. Sedan en tid använder jag Dermalogica och är supernöjd. Särskilt nöjd är jag med deras Ultra calming Cleanser som är supermild och skonsam men ändå tvagar rent ordentligt. Jag brukar använda den på Spiggen också eftersom han inte gillar vanlig tvål som svider i ögonen.

Nu råkar jag ha en över. En 500 ml flaska med pumpkork. Räcker i evigheter.


Vill du haren?

Gör då så här:

Du har chans att få totalt två lotter.

För en lott. Gilla detta inlägget (obs! på Facebookknappen )och skriv en kommentar.
För två lotter. Gör som ovan men länka också till tävligen i din blogg.
Skriv dessutom i kommentaren om du tar en eller två lotter.

Tävlingen varar fram tills Tisdag kväll klockan 21:30. Då drar jag en lycklig vinnare som sedan slipper förlita sig på sin inre skönhet.

Är allt glasklart?
Bra då drar jag i gång hjulet.


12 kommentarer:

 1. Tänk vilken ironi om jag vann den;-)
  Jag tar en lott!
  /Fant

  SvaraRadera
 2. Skulle ta en lott om den var mer lättskickad...bor en bit bort i Medelhavet... Lotta ut något platt och lätt och jag hänger på. :)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Två lotter till mig tack! Jag har snart provat mig igenom vartenda märke som finns och blir aldrig riktigt nöjd... Vore ju toppen om jag också kunde få se ut som en nyponros :)

  SvaraRadera
 5. Gaah...går dåligt för mig det här, först försöker jag tävla via min smartfån (ja dom är ju inte sådär särskilt smarta egentligen, eller hur?!) och det gick ju sådär. Sen går jag in här och ska trycka like på fejjan, då råkar jag använda min sambos konto, så nu ser det ut som att han är ett stort fan av dermalogica - mao major mobbing för honom på jobbet på måndag:) Men men, nu tror jag mig iaf ha lyckats trycka like på min egen sida, har tyvärr ingen blogg men ett ansikte som suktar efter dermalogica, deras produkter är to die for! Har du testat deras peeling förresten? Funkar lika bra på ansiktet som på kroppen, kanon! Så nu håller jag tummar och tår och hoppas på en glad överraskning i nästa vecka. Ha en trevlig helg!
  Emma T

  SvaraRadera
 6. Jag vill gärna ha en lott! Just fött barn.. eller just & just, 8månder sen nu. Men min hy är skit & ekonomin är inte den bästa. Skulle vara guld om man vann något så här bra så man fick lite bättre hy att glädjas åt:-) Ha en underbar helg & tack för en rolig blogg:-) Kram från Sofie W (har ingen blogg)

  SvaraRadera
 7. Ro hit en lott till mig med // Jenny

  SvaraRadera
 8. Hej! Jag tillhör skaran som tvättar bort make up:en
  med det som står närmast på handfatet.... Kan vara
  det jag tror är handtvål men som i själva verket är en
  slags kökstvål som tar bort "odör" från händerna.
  Hur kan det bli så fel? Märket är Palmolive och gott luktar
  den också - lite citronaktigt och fräscht...
  Nåväl, mitt ansikte skulle jubla och fira stora triumfer om kökstvålen
  bytte plats med Dermalogica!
  Yvonne

  SvaraRadera
 9. Jag är jättegärna med och tävlar med en lott. :) Hoppas jag vinner. (Har tyvärr ingen blogg :( ) /Catrine

  SvaraRadera
 10. Hrm.. När jag läser mitt tidigare inlägg så förstår jag att det låter som om jag alltid tvättar ansiktet med "odörtvålen". Det gör jag inte. Det har bara hänt en gång i sommarstugans lilla pentry - där man sommartid både diskar, borstar tänderna och tvättar sig och tvålarna stod sida vid sida. Inte så bra men ren l fin blev jag :0)

  SvaraRadera
 11. En annan Emma T2 oktober 2011 21:14

  Ja, jag vill ha den! Har en flaska som snart är slut och det är den bästa rengöringen.

  En lott för mig

  SvaraRadera
 12. Behöver verkligen hitta en ny ansiktstvätt eftersom den jag tidigare använt inte verkar funka längre och jag börjat få acne, så jag tar gärna en lott,

  SvaraRadera