torsdag 1 september 2011

Dagen då jag startade en liten verksamhet.Jag är fast i blocket och traderaträsket. Jag vet att ni är många med mig! Men jag har gått och grott på detta att sälja prylar, käder och sådant ganska länge men fått för
mig att det är lite meckigt.
Men så började jag räkna på vad Spiggens höstutrustning kommer kosta i vinter och fick lite svettmustasch. Alltså det är ju massa grejer och skaljacka mig hit och merinoullunderställa mig dit.Så jag kollade lite och nu är jag fast. Är med i varenda auktion. Budar hejvilt och med galen blick.
Så fick jag lite feeling och började även att själv lägga ut ett par saker och det kändes bra och gav nästan ett rus. Så nu har jag inventerat både lägenhet och vind för prylar att kränga och kommer kanske att bli lite rik. Eller åtminstone kunna finansiera min tandläkarräkning och det är ju inte kattskit det heller. Kanske kan man bli traderahaj på heltid.

Annars har vi gjort en vända på BVC idag för läkarundersökning samt visning av framfötter eller bristen på framfötter. Jag hade förberett mig hela vägen på saker att säga om de skulle påstå att jag svälter Spiggen eftersom han inte går upp sådär väldans mycket. Mot slutet hade jag jobbat upp mig till tankeoförskämdheter av den mogna typen som öööh..din morsa..Förövrigt ett bra svar som man alltid kan ta till när man inte vet vad man ska säga men ändå vill verka lite verbal.
Men vi slapp skäll idag då Spiggen hade gått upp som en redig gosse och jag tänkte snälla, vackra tankar på vägen därifrån. Därför bjuder jag på dagens badpojke som gjort sig ren och fin för doktorn. Man vill ju inte lukta prutt resonerar Spiggen.

1 kommentar: