måndag 5 september 2011

Dålig karma

Jag har haft otur på sista tiden. Inga stora saker men hela tiden minimotgångar. Eftersom jag är en person som inte så mycket har fötterna på jorden så tänker jag såklart att det handlar om dålig karma. Allt fult jag tänkt och sagt och visst trängde jag mig lite i den där kön.
Det har jag idag jobbat aktivt för att motverka och idag satsade jag all min goda energi på något så viktigt och karmagynnande som sopsortering. Idag sopsorterade jag allt (Ja, förutom två glasburkar med möglig mat i. Det måste man ha viss förståelse för, tänker jag)Till och med den pyttepyttelilla plastkorken till inotyoltuben skulle sorteras. "Jahaja" sa jag. "Den ska i plast". Och så slängde jag den där samtidigt som jag tittade mig nöjt omkring och hoppades att åtminstone någon såg att jag inte inte är den som slarvar med detaljerna. Kanske kunde jag föregå med gott exempel. Jag hoppades på det.

Sedan tog Spiggen och jag en hurtig promenad vid mossen eftersom Peter sa att det var viktigt att jag kom ut. ja, jag är så trött idag att jag inte riktigt kunde tänka ut det själv.

Jag kom sedan att tänka på något som Dolph Lundgren sagt i flera tidningar. Han har ju uttalat sig mycket nu på sistone då han är aktuell med en ny träningsbok. Jag tycker Dolph är intressant eftersom han blivit så folklig efter sitt sommarpratarprogram där han slog hål på myten om att han skulle vara korkad. Programmet fick sjukt mycket cred utan att egentligen vara så där otroligt bra om ni frågar mig. Men vi var ju i landschock. Snubben hade akademisk examen. Det var ju oväntat. Han kan visst allt han. (Utom möjligen att agera skådespelare). Han blev liksom superpoppis bara genom att inte vara en idiot.
Nåväl, tillbaka till hans hälsoklokheter.
Han säger att hälsa vilar på tre ben. Sömn, träning och bra mat. Försök få åtminstone två av det varje dag. Inga revolutionära nyheter iofs men väckte en tanke hos mig i allafall att jag kanske borde vara mer noga med mat och träning om jag inte sover så bra. Så nu skall jag masa mig iväg till gymmet och springa lite trots att det är svinsent och jag hellre vill kolla TV. DET kan vi tacka Dolph för.Igår var det sommar i Göteborg. Men idag är det verkligen höst.1 kommentar:

  1. Men hallå. Rolf (som då är hans dopnamn) slog ju faktiskt sönder jättejättetjocka isblock med välriktade och manliga karateslag i Melodifestivalen förra året! Har du glömt det? Jag har utgått från att det var därför folk gillade honom, men nu blir jag förvirrad och osäker. /U

    SvaraRadera