torsdag 29 september 2011

Stammisträsket

Jag handlar rätt mycket snabbmat. Det kanske förvånar föga men låt mig försvara mig innan ni tänker dömande tankar om dålig förebild och kolesterol.
JAG kan inte hjälpa att vi har 1 svinbra sushi (den rödmarkerades förresten i min dator som ville byta ut sushi mot "susanne". Ja inte mig emot.) 1 jättebra pastaställe, 1 toppenpizzeria, 1 av andra uppskattad glassbar, 1 av Göteborgs bästa Thaihak, 1 konditori (riktigt dåligt) och ett utomordentligt fajitaställe inom en radie mindre än 200 m.
Vissa av de här ställena bryr jag mig inte ett skit om. Jag skrev om det bara för att skryta. Men pizzerian och Miss Fajitas besöker jag regelbundet. Och med regelbundet så menar jag ofta. Iaf Miss Fajitas.

Men vad är det med restaurangägare som tror att man vill vara stammis? Ska det vara en komplimang att de gapar in för hela placet att "visst brukar du vilja ha extra guacamole och en burk ister vid sidan om"? Nejnejnej. Vill ni bli min vän och vill ni att jag kommer ofta? Det sistnämnda borde iaf ligga i ert intresse. Låtsas då som att du aldrig har sett mig fast jag endast har en stämpel kvar till en gratisfajita. Säg; "roligt att nya kunder hittar hit" och sånt. Då blir jag glad. Då kommer jag ofta och spenderar slantar.

En sak till som alla som känner mig har hört till leda men som för vissa kanske är nytt (och intressant?) är att Basements (En av Götets bästa restauranger. Har stjärna och sånt) köksmästare fick frågan vart hon (HON!) helst äter snabbmat. Miss Fajita svarade hon. Japp, ni ser. Kvalitetskrubb!


1 kommentar:

  1. Ah fick google Miss Fajitas för att se i vilken del av stan du bor i! Ska tipsa min syster om denna , hon bor i Johanneberg. Jag har inte hört om den ..fast bodde på "andra sidan" stan. Ha en skön fredagskväll!

    SvaraRadera