onsdag 21 september 2011

Ta det onda med det goda

Alltså jag vet inte vad det är med Peter men han har utvecklat en tråkig tvångstanke.
Så fort han går in i badrummet så måste han på ett eller annat sätt alltid välta ner min sminkväska så att det far i klinkergolvet. Naturligtvis så undanröjer han spåren och tycker att det gick bra även denna gången. Ingen fara på taket.

Nästa gång som jag öppnar puderdosan, eller rouget, eller ögonskuggan så öser allt över mig likt Egyptens gräshoppor. Jag hatar trasigt smink och mest av allt hatar jag det på en vit badrumsmatta eller på mina endast semismutsiga byxor. Näst mest av allt hatar jag att det alltid är det dyra sminket som går paj. Aldrig något budgettjafs från HM som man både kan ha och mista. De verkar gjorda av granit de där cheapcharliedosorna. Peter själv tar detta med ro.
-Mäh, det var ju ändå hudfärgat. (Mitt 400kronorspuder, nästan nytt) Då spelar det ju ingen roll om du har det eller inte. Syns ju ändå inte.

Imorgon ska Spiggen få leka med fjärrkontrollerna hela dagen. I duschen.


.Broken Blush by Leanna Lostoski
Broken Blush, a photo by Leanna Lostoski on Flickr.

3 kommentarer:

  1. hihi eller kanska trycka på alla knappar på pappas dator? //Martina

    SvaraRadera
  2. eller peta med fingrarna in i högtalarna...moahahahaha.../Anna

    SvaraRadera
  3. Den här informationen får mig osökt att tänka konsekvenserna av att vara din storasyster under mitten/slutet på 80-talet. Jag hade en stor fin rougeborste som ibland bjöd på delikata överaskningar... Då och då när man började dutta på sitt rosa (80-tals)rouge fick man istället en blå rand på kinden eftersom någon i min direkta närhet (mycekt sällan pappa) använt den i min (80-tals)ögonskugga. Mycket dålig stämning runt middagsbordet.

    SvaraRadera