onsdag 26 oktober 2011

Vinnare i Måndagsutmaningen


Godmorgon! För vissa av er i alla fall kanske har fått lite sovmorgon. Jag har varit uppe i hundra år redan och en bra stund på natten. Men det var en bra mycket bättre natt än den föregående så nu har jag bestämt mig att detta är en ihållande trend.
I vanliga fall när Spiggen sover bra så brukar jag tänka att jaha ja, nu får vi se hur länge detta varar. Det var säkert ett engångs (eller sjugångs)tillfälle. När han sover dåligt en natt så får jag istället panik och funderar på om det skall vara så här JÄMT nu framöver.Ska jag ALDRIG mer få sova EN enda natt i HELA mitt liv. Det är lite intressant hur man väljer att se på saker menar jag.

Nåväl. Vad roligt det var att läsa om era måndagar. Vad kul att flera av er hade gjort aktiva ansträngningar för att vända dagen till något positivt. Men jag tycker att Linda Fredin verkligen hade lagt i en hög växel på ett föredömligt sätt! :-) Storkok, frisk luft och vin i vardagen. Well done!
Skicka mig din adress Linda så skall jag skicka dig en liten grej!

Eftersom det verkade som en del av er tyckte att det var kul så tänkte jag köra liknande utmaningar framöver. Men för att fler skall hinna se det och kunna vara med så lägger jag ut det på söndag kväll istället. Håll utkik som sagt.

5 kommentarer:

 1. Jag bugar och tackar! Nu blev denna dag en med guldkant ;-)

  SvaraRadera
 2. Linda är väl värd priset! Så vitt jag förstår hann säkert dessutom, utöver det hon beskrev, skriva en roman eller två på lediga stunder i måndags.
  :-)
  Grattis Linda!
  /Storasystern

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Hoppas att det är ok att jag ber om världens jättetjänst.
  Det kan vara en 30 års-kris, men inte mindre vill jag just nu inget mer än att åka på iskall Polarfärd med Fjällräven.

  Den som får flest röster i varje land, det är 10 länder, får åka med och köra hundspann 330km över polarisen. Det går på två sekunder att rösta och det skulle göra mig så ofantligt lycklig att få din röst och ditt stöd.
  http://www.fjallraven.se/friluftsliv/polar/tavling/tavlingsbidrag/bidrag/?uid=707

  Om du vill och har tid får du gärna skriva om mig och länka mitt bidrag på din blogg. Då lägger jag upp en bild med en länk på min blogg med ett stort tack och en länk.

  Kramar Jinni

  SvaraRadera
 4. Grattis Linda. Det lät som en finfin måndag.

  SvaraRadera
 5. Idag har jag haft en helvetesdag...min snart treåring har varit värre än värsta tonåringen. Jag vet inte hur många gånger jag sagt, nej, absolut inte, du får inte, slå inte lillebror, sparka inte på lillebror, Nej, NeJ och NEJ och slutligen NEJ!!!!! Hur kan två barn få en att bli så totalt arg och sur och slut? Så gick jag förbi brevlådan nu på kvällen och där låg ett litet paket från dig Annika. Du räddande ängel. Här ute på landet var både jag och mannen sugen på godis, och vips så låg två chokladkakor på bordet framför teven och såg glada ut :-D Boken har jag dessutom inte läst men tänkt läsa. Tack från hela mitt hjärta!

  SvaraRadera