lördag 15 oktober 2011

Jo tack. Vi har det fint.

Superbra dag både i går och idag. Vi har fått massage, ansiktsbehandling och pedikyr. Fått snedvridna referensramar för vad som är rimligt att betala för hudvårdsprodukter. Druckit vin i bubbelpoolen och ätit riktigt god mat.Dessutom har vi haft jättefint väder och har kunnat spatsera omkring på klipporna som två bergsgetter. Självklart är vi i säng vid halv 10. Med minibarens godisförråd som sällskap.

Men jag saknar Spiggen så det värker. Han verkar dock ha glömt bort att han har en öm moder och har skött sig exemplariskt utan det minsta tecken på saknad. Så kan det gå.

Nåväl här kommer en rafflande bildkavalkad i allafall.

Vi firade in helgen med champagne och det var vi värda för Jenny har jobbat hårt under en lång period och jag har varit mammaledig hårt
under samma tid.


Vi svidade om

och gick på vinet. Som var halksäkert.
Det var lite mycket folk på spaavdelningen under dagtid. Men på kvällen var vi själva.

Bergsgetspromenadsutsikt.

4 kommentarer:

 1. Ja, inte ser det helt fel ut iallfall! Somliga har det bra :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Härligt med lite egentid, det behövs verkligen för att hämta nya krafter. Men asså det halksäkra vinet är ju bara så himla suuuper!

  SvaraRadera
 3. Det kan aldrig vara fel med vänner, spa och vin! :) Apropå de där händern aså håller jag med till 100%... haha! Att ens komma på tanken är ju helt klart underligt, men att sedan genomföra det och göra det bra, det är imponerande (tycker jag)! :) Kram

  SvaraRadera
 4. Gud vad det ser skönt ut! Hoppas du vilat upp dig riktigt mycket och även hunnit längta hem lite! :)

  SvaraRadera