söndag 16 september 2012

Tekakor och ekorrar

Kolla här då. Klockan är inte ens halv 10 och jag är redan välsignad med 2 plåtar fluffiga, varma tekakor. Vem vill INTE vara min kompis idag då? Tyvärr hade vi ingen apelsinmarmelad hemma. Ett oförlåtligt misstag. På närbutiken brukar de dock ha allt som jag behöver sent om kvällen. Och de hade mycket riktigt ett imponerande marmeladutbud måste jag säga. Aprikos, fikon, körsbär, jordgubb. Dock ingen Apelsinvariant. Nu tänker kanske den elaka att om man nu är så himla huslig så kan man väl svänga ihop sin egen apelsinmarmelad om man nu prompt ska ha någon. Men det pallade jag faktiskt inte. Även solen har fläckar. Det fick duga med ost även om besvikelsen var högst kännbar.
Det går inte längre att dölja faktum.
Jag ÄR rätt grym på att baka.


Idag har vi varit och hälsat på mamma i Trollhättan. Eftersom det är pappas födelsedag kunde ju det vara trevligt och dessutom är vi sällan där flera syskon samtidigt. Men nu var både en av mina bröder OCH min syster där. Pappa själv däremot var i Tyskland han och missade därmed firandet. Synd för vi åt hans favoritkaka och allt. Sedan skrev vi alla hela texten till "Ekorrn satt i granen" i sms till honom, för det är vår födelsedagssång. Lång och gammal historia. Numera känns det absolut självklart.

Ekorrn satt i granen
skulle skala igelkottar


Nu laddar jag för en ny jobbvecka med att varva ner, plocka fram kläder och sådant.
Denna vecka skall jag t.o.m. hinna jobba lite tror jag, eftersom Spiggeriet nu skall gå fulla dagar på dagis. Blandade känslor för det.

Hoppas att ni har en skön Söndagskväll hörni.

1 kommentar: