söndag 27 november 2011

Stormen Berit och saker som inte är perfekta
Berit kom och vi blev strömlösa nu på kvällen. Detvar en mäktig syn att se hur plötsligt hela området släcktes ner.Vår gata verkade dock utgöra någon slags gräns för västerut var det helt svart men husen 20 meter åt öster hade minsann ljus och stod och lyste, lite tyket.
Som tur var kom strömmen tillbaka ganska så snabbt men Spiggen tyckte förstås att det hela var ganska läskigt ,även om vi försökte tända så många ljus i köket som möjligt.

Idag har jag juldonat så mycket som jag har hunnit. Sedan var en vän med son här på lite lussekatter och peppisar.

Jag kollar ju runt på andra bloggar och inser väl att mina små arrangemang knappast håller någon standard värd några utmärkelser direkt, men då jag inte direkt är pysselkungen, så har jag bestämt att jag är nöjd i alla fall. Det viktigaste är att man har roligt, som alla kloka mammor säger.


Så var det mät.

Jag har en liten gran också som står och väntar i trapphuset. Skall försöka få ner lite grenar snitsigt i en vas för något slags julgranssubstitut. Skall ägna kvällen åt att googla på insirationsbilder från folk som har lite känsla för det.


10 kommentarer:

 1. Men det ser ju ut hur trevligt som helst! Särskilt krokusarna är jättesnygga.

  MVH Anu

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är urtjusigt. Man får passa sig för att titta allt för noga på bilder hos andra bloggare...lätt att få sviktande självkänsla. Men det behöver då inte du ha :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. Du har ju gjort hur mycket som helst! Och superfint är det! Jag skall försöka pyssla mer nu i veckan! Jag måste få hem lite hyacinter (?), heter det så? Kraaam

  SvaraRadera
 4. Äsch Annika inte mäta sig med proffs som Emma & Co. *s*
  Jag tycker du har det hur julmysigt som helst.
  Dessutom måste ju ditt hem lukta gudomligt efter allt ditt bakande. Mums
  Kram

  SvaraRadera
 5. Heja dig säger jag! Själv har jag inte gjort ett skit i juleväg. Har bara kvar Lexingtonstjärnan i fönstret sen förra julen och det räknas nog inte.

  SvaraRadera
 6. Det handlar inte om hur fint man har det, utan om hur mysigt man själv tycker att man har det. Så det så! Och du har det jättemysigt!

  SvaraRadera
 7. Stämningsfulla bilder och väldigt fina apelsiner=)

  SvaraRadera
 8. Nina: Haha. Apelsinerna har Peter gjort :-)

  SvaraRadera
 9. Haha va kul att jag skriver att du inte ska jämföra med Emma så skriver hon att hon inte gjort ett juleskit. *s*

  Kram

  SvaraRadera