fredag 11 november 2011

Låt helgen börja

Jag har varit så otroligt trött hela dagen att jag likt the white stripes inte vetat vad jag skall göra med mig själv. Spiggen är inne i någon slags fas som jag hoppas något gott skall komma ur. Den yttrar sig genom en förkärlek till mycket höga (och ljusa) skrik samt genom enorma raseriutbrott när han inte får sin vilja igenom. Typ att han inte kan ha sin hand i mitt mjölkglas, samtidigt som jag dricker.Eller att han inte får slå mig det hårdaste han kan i ansiktet med en fjärrkontroll. Sådana saker. Han lever ett hårt liv, Spiggen.

Så när Peter äntligen kom hem så var jag tvungen att åka in till stan en stund för att finna mig själv igen. (Vem har tid med ett halvår i Indien för sånt). På en timme fann jag både mig själv, ett par snygga stövlar som nog snart kommer att finnas i en garderob nära mig, samt 4-gott på
Östra Hamngatan som ju är Göteborgs snarreställe nr 1. Där gick jag loco en stund och lyssnade på familjer med lite större barn som var där för att bunkra inför fredagsmyset. Blev varse om att Spiggens jobbiga period nog inte direkt kommer att gå över utan snarare bytas ut mot något ännu mer delikat ju mer verbal och mobil han blir. Upplyft av dessa glada tankar fyllde jag på påsarna till bristninggränsen och åkte hem.

Helgen kommer gå i släktens tecken då vi ska socialisera med båda sidor av familjen. Vi ska fira Spiggens ett årsdag lite till och jag och min syrra skall ge oss på ett tårtbak av det mer avancerade slaget.
Så nu har jag köpt sugarpaste och ätbar målarfärg och lite allt möjligt. Skall bli sjukt roligt.
För att ladda gick jag in på den här sinnessjukt, fantastiska tårtbloggen, fick prestationsångest och dåligt självförtroende men vilken inspiration!!!

A, men något sånt här hade jag kanske tänkt att vi skulle göra.
Vi har inte så mycket tid nämligen så vi fick välja något enkelt.

Bild lånad från http://www.toxel.com

5 kommentarer:

 1. Oj jäklar vilken ambitiös tårta!!! Men din lär ju inte bli helt fel den heller... med tanke på din fina Kakmonster-cupcakes du gjorde förra veckan! Hoppas ni får en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Det är en tårta alltså? En sån kan man ju inte äta upp...?? Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. Jag glömde väldigt fort vilket datum det var. Strax efter kl 11 klev jag ut ur ett mötesrum och på vägen till mitt skrivbord hojtade en av mina manliga kollegor. "Nu är hon 11.11" samtidigt som han tittade på mig. Vi skakade hand och önskade varandra lycka till, och sedan fortsatte jag med det jag höll på med! Haha! Kram

  SvaraRadera
 4. Haha. Sorry. Men du har säkert hört små barn små bekymmer. Stora barn.....

  It ain't gonna get any easier.

  Och tycker man att äsch det här var väl ingenting kan man alltid skaffa några till och då jävlars skaru se att det händer grejer.

  Trevlig helg /Sahra

  SvaraRadera
 5. Vill se bilder pa ert bakverk! Kram

  SvaraRadera