tisdag 29 november 2011

Gran och viktig info om juleskum

Ok. Så här blev granen. När jag inte fick ha en polkagriskäpp i badrummet så kände jag ett inre tvång att ha det någon annanstans. Här passade de bra tyckte jag. De små silverbollarna har Peters farmor knåpat ihop av något tunt staniolpapper som fanns i kaffepaketen förr. Pyssligt av henne.

Idag har jag också kommit på att juleskum gör sig bäst om man stoppar in två åt gången. En till vänster och en till höger i truten. Då kommer de åt alla smaklökar samtidigt.

8 kommentarer:

 1. Hahahaaaaa!!! Tack för tipset! :) Det måste jag genast testa! My smaklökar craves juleskum! Jag har försökt hitta med polkasmak men utan resultat! Kram

  SvaraRadera
 2. haha, gud vad roligt det där med juleskummet. "Så att det kommer åt alla smaklökar samtidigt..."

  SvaraRadera
 3. So true! Och jag upptäckte att om man stoppar in en av varje sort av Malacos Goldbären så smakar det folköl.

  SvaraRadera
 4. Hmm, det verkar som att jag har missat det där med juleskum. Kanske kan de vara ett bra komplement eller tillägg till mina pepparkaksluncher. Det sägs ju att man ska äta varierat.

  SvaraRadera
 5. Skumma tomtar ska micras så dom smälter ihop till en klet som, om man vill, kan vara duktig och lägga mellan två kex eller så fingrar man upp det och knö'r in 'et i flabben som det är. *mums*

  SvaraRadera
 6. Juleskum är inget för mig, men frågar du min Gabriel skulle han nog säga trycka hela truten full på en gång är bäst =)

  SvaraRadera
 7. Vanliga eller polka? Alltså Polka lät ju smarrigt, men det var det inte. Men det kanske var för att jag tog en åt gången. Så himla beiget av mig. Så måttfullt. /Sahra

  SvaraRadera
 8. Sahra: Ja det var klent
  Emschen: Vilket himla fint tips. Skall prova mellan två peppisar redan ikväll. Synd att jag bara har vanliga juleskum. Polka till pepparkakor hade nog varit kanon.

  SvaraRadera