fredag 18 november 2011

Spännande Torsdag. Ett referat.

Oj, det blev lite dålig uppdatering igår.

Först gick diskmaskinen sönder (trodde jag) så jag fick ta bort brädan som är framför diskbänken och som döljer golvet under bänkar, spis och sådant, om ni förstår. Där var det i alla vatten och även fullt av troligtvis 8 års damm och annat skit. Vi har aldrig lyft på den och med tanke på dem som bodde här innan så tror jag knappast att de ägnat det en tanke heller. De gillade musik mer än städning kan man väl säga om man vill vara snäll.

Jag fick iaf bort det mesta av vattnet (och lite, lite av smutsen också)och skruvade godtyckligt på någon skruv som Peters pappa rekommenderade, så att vattnet skulle stängas av.
Sedan fick jag skynda till stan för att möta upp min syster som för natten har huserat här.
Vi hade nämligen viktiga saker att göra som t.ex:och:


Efter dessa nationsräddande aktiviteter gick vi hem. Vi hade bjudit in Peters pappa för att kolla på diskmaskinen då han är en man med minst sagt kunskaper om det ena och det andra. Så nu blev han presenterad för problemet och inte minst för anslutande mikrobiologisk trädgård som han konstigt nog inte blev det minsta imponerad av. Det tycker jag är synd för det är möjligt att man där kunnat hitta botemedel för både aids och spetälska. Det får vi nu aldrig veta.

Det verkar dock som om vi slippar byta maskin och om jag slutar slabba när jag diskar så slipper vi eventuellt även byta golv. Det var glada nyheter som vi tog lite vin på.

Sedan åt vi snarre och kollade på seklets kanske sämsta film. "4 år till". Konstigt nog inte märkt med någon varningstriangel. Tror inte ens att det är en film utan en grundkurs i dramaturgi men jag kan inte säga säkert. Skit i att se den bara.

Ikväll ska jag på afterwork och förtära alkoholhaltiga drycker. Det ni. Mer om detta kommande, rafflande event senare.

God fredag på er.4 kommentarer:

 1. Jag tycker det var väldigt gentilt av er att bjuda in Peters pappa att kolla på er diskmaskin! Jag hoppas han förståd genorisiteten ni uppvisade?
  Och ja. BRA att du tog tag i biskviätandent. Phu. Som jag har oroat mig hur det går med det.

  Hoppas du får roligt ikväll!

  SvaraRadera
 2. Ta't lugnt på klackarna nu. Ha det så kul. :)

  SvaraRadera
 3. Torsdagen räddad! Phiuh! Kram Kicki

  SvaraRadera
 4. Det verkar som ni redan har gjort det. Intagit alkoholaltiga drycker alltså. Ha en fantastisk kväll. Med lockar i håret och labbhänder.
  /Sahra

  SvaraRadera