söndag 20 november 2011

Julfeber del 1

Idag är det en vecka till första advent. Det. är.inte.klokt. Fast i och för sig så har jag alltid julkänsla i hela november också. Minst. I år skall jag börja fira jul tidigt eftersom det ändå är mest roligt innan. Lagom till annandagen så är jag trött på julen och redo att slänga ut alla julsaker.
Men dit är det långt. Så morgonen ägnar jag åt att surfa runt på olika bloggar för att få inspiration på hur man bäst går all in. I veckan skall jag sätta pepparkaksdeg och baka lussekatter. Fixa apelsiner med nejlikor, skaffa julgardin, juldoftljus och Maison Belle. Julblommor förstås. Julkalender har jag redan fått av min snälla syster.
Jag önskar att jag vore lite mer pysslig. Som den här fina tjejen t.ex. Men förutom julbaket så lämnar jag nog det området åt de som kan det bättre.

Men visst skall det bli kul!? Synd att man sällan blir något vidare smal under denna perioden av året. Lite tvärtom så. Fast det är bra med lite extra hull när midvinternattens köld är hård.

4 kommentarer:

 1. Hi hi, det är bara att surfa runt hos alla bloggisar, där finns massor av inspiration.
  Igår satte jag upp en ljusslinga i trädgården, först i hela kvarteret! Men jag är som du, njuter mest innan jul.

  Ha en skön söndag!
  Marie

  SvaraRadera
 2. Du ä la bara fööör gooo!
  Här sitter jag och klickar på länken för att se vad för pysseltjej jag kan hitta inspiration hos....och så är det länkat till MIG!!!! Nu du, nu är jag så lycklig så det spritter i benen. Passar utmärkt när det är dags att ge sig ut i tipspromenadspåret :)
  Jag tackar och bockar det finaste jag kan!
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. Ja idag kunde jag inte hålla mig längre. Julblommor in. Men i övrigt ska jag försöka hålla mig tills nästa helg. Och med det riktiga julpyntet till någon vecka innan jul. Men storasyster har redan en liten julgran på sitt rum. Hon längtar OERHÖRT tills hon får börja öppna adventskalendern... Det är så kul att uppleva julen genom barnen på nytt! Kramar

  SvaraRadera
 4. Isolering. Det är det man ska ha hullet till.

  SvaraRadera