onsdag 23 november 2011

Men alla har rösträtt.

Lyssnar på Ring p1.
Älskar Ring p1

Just nu: Tant som är asarg på pågens brödreklam. Ni vet den där ett barn säger att han inte gillar mörkt bröd. Bortskämda ungar har alltid funnits men man behöver inte visa dem på TV, tycker den arga tanten som inte tycker att man skall klaga på sitt dagliga bröd.

Klart man blir arg. Jättearg.Anledning till vrede och högt blodtryck i folkhemmen

6 kommentarer:

 1. Japp! Har man inget att uppröras över i riktiga livet så är ju den här reklamen helt klart något att låta sig gå i taket över ;)
  Själv lyckas jag inte riktigt arbeta fram svettbrytningar över just Pågenreklamen... däremot hatar jag Kicks reklam. Borde kanske ringa in och avreagera mig lite?

  SvaraRadera
 2. Man kan tycka att det finns värre saker att uppröras över i den här världen....Syrien? Egypten? Bostadsbristen i Göteborg? ...någon?

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. På landet mot skogen: Tycker jag absolut att du skall göra. Säg till innan bara så att min radio säkert är på.

  Creando: Nä jag tycker pågen är mer upprörande.Oförskämda barn är det västa som finns. Det vet ALLA.

  SvaraRadera
 4. Åh hjälp. Jag pallar verkligen inte med Ring P1. En massa arga mediaiovana människor. Rätt ut i etern. Jag får svettige knän bara jag tänker på det.

  Påminner kanske om när jag var med i musikhjälpen och prata östgötska förra julen. Jag var iofs inte arg. Men ändå.

  SvaraRadera
 5. Men jösses. Vilket torrt liv man måste leva om man blir så arg på en bröd-reklam. *suckar*

  Mer positivitet och glädje åt folket!

  SvaraRadera
 6. Ja men herregud. Jag älskar Ring P1. Hörde också det där imorse. Hon var verkligen PÅ RIKTIGT upprörd över dryga ungar. "Ungar ska äta vad de får!" Jomenvisstserru. :) Och den där kvinnan som tyckte det gick inflation i ursäkter då? Jösses...säg det till de vanvårdade barnhemsbarnen...ni får ingen ursäkt, det är lågkonjunktur....

  SvaraRadera