onsdag 5 september 2012

Kärt återseende och hetsätning

Åh jag hade en fantastisk dag igår när Rebecka och Alice kom på besök. Som vanligt kändes det som det var ca 2 dagar sedan vi setts men man ser ju tiden på barnen. Sist vi träffade Alice var hon 4 månader och nu var hon en råtuff liten brud på snart ett år med ett otroligt glatt humör och stark högerkrok. Spiggen tyckte hon var svinsnygg och ville pussas. Alice drog till honom på plytet ett antal gånger men lille Romeo gav inte upp i första taget. Nya försök.

Rebecka och jag fokuserade på hetsätning och slog nog nya rekord tror jag.
En lista på vad vi lyckades klämma ner på en kväll skulle bli så sjukt lång så här kommer istället en kortare variant på det som inte åts igår. Listan är så gott som fullständig.

- Hemmagjorda tacos som det var planerat. (Det fick bortprioriteras till förmån för chips och sånt)
-Polkagrisarstänger i hallonlakritssmak. (Eller någon annan smak eftersom det tar för lång tid att tugga)
- Sådana där små små mandelbeskvier som man kan ha på nyponsoppan. (Ordentliga chokladbeskvier åts dock. Aber natürlich.

Dessutom fyllde hon på mitt förråd av Battenbergkaka och Jordnötsmörkitkat. Det är svårt att säga om hon är ond eller god, Rebecka. En feeder är vad hon är och om hon hade bott i Götet så hade jag vägt 467 kg i underkläderna. Men det hade nog varit värt det. Banne mig.


Smarr


3 kommentarer:

 1. En bra feeder iallfall. Kvalitet på det hela liksom :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Haha.. du är för rolig!
  Jag hade lätt gjort samma sak!
  Kram Jannike

  SvaraRadera