söndag 15 januari 2012

En veckoutmaning...

...står på agendan.

Jag antar att ni liksom jag har en samling surdegar hemma. Små eller stora projekt som helt enkelt inte blir av. För de känns jobbiga, tråkiga och omotiverande.
Min erfarenhet är dock att när man väl tar tag i dem så är de sällan så mördande som man föreställt sig och det känns såååå skönt när det äntligen är gjort.

Vad säger ni? Skall vi ta tag i dessa i veckan. Avverka en eller flera surdegar och sedan ta helg med ett lite lättare samvete?

Självklart väntar ett litet pris till den som jag anser har tagit tag i de tråkigaste, värsta eller flesta eftersläpande projekten. På fredag den 20 januari utser jag vem som vinner.


Detta är mitt lilla bidrag. Min balkong som jag fortfarande inte rensat bort sommarblommorna från. Har tänkt "nästa helg" sedan i september.
 Här har jag också slängt ut lite andra krukväxter och en hemtrevlig vattenfylld Ikeapåse. Jag får ångest bara jag ser denna bilden. Fixar jag detta i veckan så tänker jag vara sjukt nöjd.

4 kommentarer:

 1. Hmm, nu får jag tänka ut någon riktigt, riktigt tråkig surdeg....
  Kramar så länge
  ...

  SvaraRadera
 2. Som svar på frågan - japp, det har jag :) Och jag tackar för glatt tillrop om den. Maken skakar konstant på huvudet åt den lampan. Och tror att mina bloggvänner är lika galna som jag.... :)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Jag har inte ringt på några jobb ännu. Det är min surdeg. Skämmes Sahra-pi.

  SvaraRadera
 4. I give you my matkällare! Och där snackar vi surdeg med stort S... Ja, du ser ju själv på bilderna... Men nu jäklar!

  SvaraRadera