fredag 17 februari 2012

Hemmaspa på Spiggens vis

Förut idag beskrev jag vilken stund på dagen jag gillar bäst. Halv elvakaffet med fika i hand och fritid inom sikte. (Eftersom Spiggen alltid lägger sig efteråt)
Spiggen har också en favoritstund. Pyjamasritualen på kvällen. Insmörjning med efterföljande påklädning med elementsuppvärmd pyjamas och gosstrumpor på trött bebis. Sedan får Spiggisen lägga sig tillrätta på uppfluffad kudde och så får han ansiktsmassage med Eight Hour Cream. Om han har varit sjövild innan så blir han kolugn då. Lägger sig tillrätta och låter sig knådas på kinder och panna. Lilla hakan gnuggas och näsan får en omgång. Spiggen ligger bara med halvöppen mun, suckar och blundar ibland. Detta ser så fantastiskt roligt ut att jag knäcker mig varenda kväll.
Älskade Spiggen. Njuter av livet.

Snart kommer han säkert börja ställa högre krav. Det kanske börjar med sådant där fiskfotbad ni vet. Vi får ta alla sparslantar och investera i  scalarer, guldfiskar och glödbandstetror så Spiggen kan bli av med alla förhårdnader. Sedan vill han morroccan oil i håret, tång och alger i badbaljan, varma lavastenar på ryggen och ansiktsmask med bladguld. Till slut är han lika high maintenance som Anna Anka.

Vi går en pank framtid tillmötes. Hans arma far och jag.

7 kommentarer:

 1. Dags att gå till banken och förhandla räntor hör jag. Söt-Spiggen.

  SvaraRadera
 2. Vilken spigg! In love with a lifestyle you can´t afford...

  Kramar

  SvaraRadera
 3. ha ha ha , han vet vad som är bäst helt enkelt..Härliga lilla Spiggen:)
  kram till er:)

  SvaraRadera
 4. Åh är det ett av fotografkorten? Göllit! /Anna

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar bild. Spiggeni ett nötskal va?

  SvaraRadera
 6. Haha underbara Spiggen! Så härligt bortskämd han är. Kan du komma och natta mig om kvällarna också? Haha

  Kram

  SvaraRadera
 7. Ljuvlig bild!!! Tagen av den där idiot-fotografen som inte var så bra med barn va? Tur att modellen var så perfekt och räddade arbetet! :) Kram

  SvaraRadera