måndag 6 februari 2012

Men jag är bara en chokladkaka i från ett helt okej humör

Fy fanken vilken skruttdag det har varit idag. Inget har egentligen varit något vidare.
Mycket tråkiga nyheter igår gjorde sitt till och Spiggen har varit på sitt allra klängigaste gnällhumör och krävt att bli buren hela dagen= trötta armar. Inget gott att äta och dessutom så är det såååå kallt.
Vi har ju isolering som ett pepparkakshus i vår lägenhet och kylan gnager sig inåt och vill liksom inte släppa taget. Jag har kollat och kollat i badrummet om det är så att jag missat att vi kanske ändå har ett badkar någonstans, men finns det ett så har det gömt sig väl i vårt mikroskopiska badrum.
Jag har varit så less att jag helt enkelt struntade i att köpa kappan jag skrev om igår. Jag hade faktiskt bestämt mig för att göra det men så tappade jag sugen. Istället sydde jag i två lossnade knappar på min gamla kappa och tänkte att det får duga. När jag satte på mig den ikväll så upptäckte jag dock att jag sytt rakt genom fickan som nu är i modell mindre. Jag blir så trött på mig själv. Jag är en sådan oduglig husfru. Så jag är grymt tacksam för att jag inte levde för 50 år sedan, för då hade jag nog inte stått så högt i kurs som fruämne direkt. Att jag gör fina cupcakes hade nog inte förändrat den saken gissar jag.

Och jämt skulle jag vara strålande glad

5 kommentarer:

 1. Men du. Vad är det som har hänt. Tråkiga nyheter vill man ju inte ha. Du är inte alls hopplös husfru. Kan hända vem som helst. Vem behöver stora fickor liksom. Då stoppar man dem fulla och då blir dem bara fula och hängiga. Eller hur? Kram. Hoppas det ordnar sig vad det nu än är.

  SvaraRadera
 2. Åh no. Hoppas dagen idag är bättre. Och att Spiggen har en självständighetsdag idag.
  Och jag tror cupcakesskillen är värda mycket idag. Hejja hejja.

  SvaraRadera
 3. Fin Annika då. Du är rolig och lockar alltid till skratt och det är så mycket bättre att kunna än husmoderliga saker.
  Kram & kärlek

  SvaraRadera
 4. Nej vad trist att du hade en sån dag. Hoppas nyheterna inte var allt för dåliga, och att det ordnar upp sig på bästa möjliga sätt.

  Sy igen en ficka kan hända även den bästa. Inte hela världen! Såna där kakmonstercupcakes däremot, det behövs riktigt handlag för att kunna göra såna ju :)

  SvaraRadera