söndag 5 februari 2012

Alla dessa VAL

Idag fick Tamarispumpsen (eller de i plysch som Peter sa) åka tillbaka till affären då jag inte längre kunde förtränga att det inte var sköna överhuvudtaget. Det verkar som präktklackskorna blir de som får följa med till Malmö. Jaja så kan det gå. Sedan hamnade jag i valet och kvalet på en grymt snygg kappa som jag hittade på 70% och som jag ännu inte har bestämt mig för om den skall få flytta hem till mig.
Den hängde nämligen bredvid något lurvigt i affären och verkade suga till sig allt möjligt. Jag är inte typen som går och rollar mig hela tiden och dessutom tappar jag en del hår som garanterat inte kommer hinna bli bortplockat i samma takt,så det kanske är dumt ändå. Ah jag vet inte. Kanske finns den inte kvar i morgon ens. Jag blir sjukt stressad när det inte är öppet köp och denna kan man inte anklaga för att vara direkt billig ens med rabatten, så ikväll känner jag en sådan press att jag råkade ringa och beställa en pizza.
Det är inte MITT fel.Rätt fin, eller hur?
 Keeper eller inte?

9 kommentarer:

 1. Japp. Inte rätt fin. Superduperfining

  SvaraRadera
 2. Jättefin, men är den inte praktiskt så kommer den bli krånglig att ha?

  SvaraRadera
 3. Jag är precis lika dan med roller ~aktiga plagg..jag fäller som en hund :)) Men fiiiiiin var den ..å pizza..suck..DET var det jag skulle ommit ihåg att beställa..kram:))

  SvaraRadera
 4. Appropå pizza, så har vår trogna leverantör försämrats och vi letar med ljus och lykta efter ny. Kanske har du något tips på en bra pizzeria i området (Guldheden, Johanneberg, Centrum etc.) Får vi åka lite längre är det inte hela världen. Den vanliga ligger nämligen i Majorna. Cyrano är ju bra men inte riktigt en prisklass som vi kan välja varje gång.
  Tack på förhand!

  SvaraRadera
 5. Victoria: ja det beror ju på vad man gillar. Jag köper alltid på Campus pizzeria. Peter föredar egentligen Gibraltar pizzeria men eftersom jag gillar pizzabagarna på campus så får han vika sig. Man måste vara trogen.

  Men det är ju inte direkt Cyranopizzor utan vanliga hederliga flötvarianter.

  SvaraRadera
 6. Det är ett flötpizzaställe som vi är ute efter. Har hört att Mums på Framnäsgatan i Krokslätt ska vara bra. Har ni prövat deras pizzor? Annars finns Vasastans pizzeria på Föreningsgatan, men de tar inte kort. Som du märker så har jag stora problem när flöttarmen skriker och man trots allt är kräsen. ;) Tack för tipsen. Ska ge dem en chans.

  SvaraRadera