onsdag 15 februari 2012

Så blev det kväll idag också.

Nä, det blev inga semlor. Inte ens en endaste liten. Det blev storstädning av lägenheten istället. Helt galet men jag var on fire! Det var ju så lätt utan bebis. Så jag dammsög bakom soffan och tvättade lister. Sådana grejer man bara gör när man är så trött att man tappat förståndet.

Nu har vi hämtat skrället som fått full uppmärksamhet av farmor, farfar och boxer och somnade lycklig. Hoppas, hoppas vi alla får sova i natt. Annars får vi snart damma av Sova hela natten-boken igen och bli lite bestämda igen. Men samtidigt såg jag att han har ytterligare 2 gaddar på väg så det kanske inte är så himla lätt att vara Spigg alla gånger.

Nu har jag tänt ljus och kastat mig i soffan med en stor tekopp  i väntan på Mästerkock.
Veckans höjdpunkt i mitt lilla liv

Åh mitt favoritte. Smakrikt på något vis.

7 kommentarer:

 1. Åh! Vilket smarrigt te!!! :)

  SvaraRadera
 2. He, he, he...ser att vi gillar samma té. Grönt är det va? Och rött, svart, rosa, vitt...... Alla delar i kostcirkeln är med!

  Kramen

  SvaraRadera
 3. Javiist. Det är viktigt att man äter en varierad kost.

  SvaraRadera
 4. Så mysigt det såg ut.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Exakt Annika, du har fått med alla grupper och färgkombinationer som betyder något där i koppen.Power to you. :)

  SvaraRadera
 6. Hellooo sunshine! Ja, jag har läst Rosaglasögon bloggeen. Nu tyckte jag den var sådär (för ca 1 år sedan). Jag tyckte den var "stökig" (herregud!). Men nu gick jag in igen och fokuserade på det hon skrev och måste erkänna att hon är en mycket klok dam och att det givetvis är orden och inte det estetiska upplägget av bloggen jag skall fokusera på. Så tack för påminnelsen! :) Kram

  SvaraRadera