tisdag 21 februari 2012

Tisdagsdramatik

Kanske årets vackraste bild.


Jag är så sjukt lökig idag.
Kollar Sex and the city och käkar micropopcorn. Tjena mors år 2002. Jag skulle kunna ljuga och säg att jag kollar på någon creddigare serie. Men nope. Men jag sitter iaf  inte i soffan och tänker att "Åh jag är preciiiiis som Carrie". Det gör jag inte. Och Peter är inte som Mr Big heller. Han har t.ex. ingen limousine

Förlåt att jag slängde upp foten på bilden. Förstår om ni tyckte att det var osmakligt. Men ser ni plåstret på hälen? Snyggt iofs men ganska opraktiskt.
Jag har skadat mig själv förstår ni. På ett svinkonstigt, ovärdigt och även lite äckligt sätt.
Jag gick liksom in i mig själv och rev upp hälen med min stortånagel. Ingen aning hur det ens är möjligt men blodet flödade på bra iaf. Och det anser jag vara så märkligt att jag nu tycker att det borde vara av allmänintresse.
För det är en nagel vi pratar om. Ingen mattkniv, skridskoskena eller köttyxa, utan en nagel. (Som inte heller klarade trycket vill jag lägga till utan föll av i ren utmattning. Smärtgrad:hög. Äcklighetsgrad: obeskrivbar)
Och det är dessutom en HÄL som är inblandad i dramat. Den är ju liksom lite hård och sånt....eller är det bara min? Det är ju inget ögonlock precis. Jag känner mig besviken. Trodde den skulle klara mer ärligt talat. Känns opålitligt.

Nåväl. Inte en dag utan spännande äventyr.

8 kommentarer:

 1. Åååh vilken bedrövlig berättelse... den fick mig dock att skratta högt! Förlåååt!!! Hahaha!! Kram

  ps! Get well soon!

  SvaraRadera
 2. Stackars dig....och hälen...och nageln! Och tack för skratt i soffan :-) Ja, hälar är äckliga. Tror det är ärftligt, jag har haft otur. När jag slarvar med filandet kallar min man mina hälar för "parmesanhälar". Men säg inte det till nån! ;-)

  SvaraRadera
 3. HA HA!!! åh herre gud vilka vassa naglar du måste ha, eller tunn häl?

  SvaraRadera
 4. tack för skrattet som nästan väckte upp min karl! (ps, när jag nu skrev detta vaknade han upp och sa: ...själva faaaan, varför finns det inga piloter i närheten när man behöver en?!
  Vilket gjorde att mitt redan påbörjade skratt höll på att få mig att explodera!
  Du (och han) gjorde min kväll :D

  SvaraRadera
 5. Hejsan,
  Stackare, har själv varit med om några märkliga singelolyckor under åren. Väljer att tänka på dom som bedrifter som både kräver sin kvinna samt ett stor mått av extrem otur...Vad jag inte förstår är varför du begränsat dej till bara en bild. Vad med nageln då? Inte värd någon uppmärksamhet alls? Må så gott, gå försiktigt.

  SvaraRadera
 6. *asg*
  Du är helt obetalbar! Så himla rolig! Fast det låter verkligen inte roligt med hälskadan. Och nagelskadan. Krya på sig! :)

  SvaraRadera
 7. Så jäkla härlig du är! Fick mig att skratta gott och det behövdes vill jag lova. Legat i sängen sedan i lördags kväll med ngt otäckt magvirus... usch och fy! Tråkigt så det skriker om det. Tittat på båda säsångerna av Solsidan och lite på Kvarteret Skatan. Hysteriskt kul :O)) Ja ha... trist värre att du inte bor närmre. Snyft.

  Kram på dig sköna höna /Katarina tvillingmamma

  SvaraRadera
 8. jag skrattar så jag gråter hysteriskt!
  Tack, det var länge sen!

  SvaraRadera