torsdag 23 februari 2012

Jag vill vara en fluga på väggen.

Åhhhh! Det har fötts en prinsessa. Så fint! Allt gick bra och var normalt berättade läkaren. Så bra. MEN vad betyder det egentligen? Jag menar det mesta är ju normalt. Vi pratar ju om en miljö där aaaaallt är såååå normalt. Vi fattar ju att det var kaos. Det är det väl jämt? Det är här man kan reta sig på tystnadsplikten. ( ja inte på allvar förstås)Men jag vill höra Victorias förlossningsberättelse. Vill höra om pilatesbollar, megablöjor och vad hon gapade för lustigheter när hon överdoserat lustgasen. Vill veta allt!!!! Fatta vad läkarens fru ska vara nyfiken? "Ja men berätta då!!!!"Tigger hon säkert.(Annars vore hon ju inte normal)" Kan du inte berätta om hon skällde?" Och han ba: Neeeeej inte ett ord tänker jag säga. Gubbstrutt hade jag tänkt då. Och eventuellt funderat på skilsmässa. Ingen vet ännu hur prinsessan ser ut men jag har mina aningar. Typ såhär tänker jag mig:

6 kommentarer:

 1. ganska söt. och stark nacke för att vara så nyfödd. överlag ett rätt så begåvat barn ser det ut som? precis som man tänker sig att en monark bör vara?

  SvaraRadera
 2. Ja, så tror jag. Fast med tiara eller en liten krona på verket förstås :)

  SvaraRadera
 3. Ja är hon sådär söt kan de känna sig lyckligt lottade, kronprinsessparet :)

  SvaraRadera
 4. Hahahahaha, my gad om hon ser ut sådär..förstå vilken hårig en. Du glömde guldskallran i ena handen btw. Supernyfiken är man ju, att se prinsessan victorias vanajnaj..eller aula som Emma hade sagt..måste ju kännas speciellt. Oavsett hur många aulor man så att säga kikat i. JAg kan bara tänka mig.. :P

  SvaraRadera
 5. hahah...jag tror hennes aula var precis som alla andra i den situationen när man varit för tjock för att ens kunnat se härligheten på månader. Fullständigt vildvuxen. En kompis till mig fick åderbråck på, som hon uttryckte sig, "cykelslangarna". Down under ni vet. Tänk om hon hade megabråck. Vilken syn liksom.

  SvaraRadera
 6. Hahahahahaha.... jag dör,vad du är rolig!

  SvaraRadera