tisdag 14 februari 2012

Glad Alla Hjärtans dag Annika, önskar Annika

Tja, varför inte egentligen?

Skin smoothing cream och Ultracalming cleanser


Lagom till Alla Hjärtans fick jag hem ett nytt hudvårdset från Dermalogica. Var i valet och kvalet om jag skulle fortsätta med det märket eller om jag skulle våga prova något nytt och kanske gärna lite billigare. Vet inte om resultaten är så strålande att det motiverar priset. Men jag kunde inte bestämma mig för något och så tog det mesta slut på samma gång så jag fegade ur och körde på det gamla vanliga. Har ni något tips på något favoritmärke eller produkt så får ni gärna dela med er.
Jag köper alltid Dermalogica från.Jersey Beauty Company. Ni har väl provat det? Det är galet mycket billigare än i butik. Det kan väl dock vara smart att först få en hudanalys på salong eller butik, så man vet vad man ska ha, men sedan är det bara att fynda på. Supersnabb leverans är det också.

4 kommentarer:

 1. Jag har kört Oil of Ulay i hela mitt liv (hudkrämen alltså) och det är BÄST!

  Jag blandar dock hejvilt mellan ansiktsrengöringsprodukter, just nu är min favvo Neutrogena. Båda märkena är billiga så jag rekommenderar att du köper och testar! Om du inte gillar dem kan jag köpa de av dig! ;) Kram

  SvaraRadera
 2. hej, ramlade in här för några veckor sedan, och måste bara säga att du är så rolig! verkigen underhållande blogg!
  Kör oxå på derma från samma ställe när det är storhandel.
  tipsar gärna om lookfantastic.com där finns det framför allt frisörhårvårdsprodukter till typ halva priset mot här hemma. och derma... aj lav derma... nu senast "face mist" som kom som ett sample från jersey beauty c/o. Doftar så gott och återfuktar...
  Jo hårtips! Jag är bevågad (???) med tunt skandinaviskt hår, fet hårbotten (hej tvätta håret varje dag) och torra toppar. Har inhandlat Kerastase elixir ultime, och jag har fått ett nytt hår!! 1,5 pump i nytvättat hår är receptet.
  Oj vad lång kommentar det blev, du kanske kan läsa högt för Spiggs så kanske han somnar.

  SvaraRadera
 3. Tess: Bra tips. Tack!

  Katja: Hej! Kul att du gillar bloggen. Det värmer mitt ego. Bra tips. skall kolla upp det där elixiret. Har just köpt Maroccan Oil och gillar det. Provat det?
  Detta skulle Spiggen aldrig somna av. Sjukt intressant

  SvaraRadera
 4. man måste odla egot lite. :-)
  Har testat olja från Orofluido, det doftade underbart (ända till den härsknade). nackdelen är att det var en meckig flaska i glas och jag tycker att håret blev fetare av det än elixiret. "Elixir" liksom... jag menar det är ju något magiskt i sagoböcker. alternativt giftigt... tips är att inte äta det då.

  SvaraRadera