torsdag 9 februari 2012

Morgonens expriment

Jag ska ju ner till Malmö redan i morgon. Jag ska inkvartera mig hos min bror och hans tjejer, ( Obs.endast 1 fru och tre döttrar. Inte massa random tjejer) fredag till lördag.
Jag tänkte ha med mig något smarrigt och har därför bakat godismuffins som jag vet att töserna gillar. Man vill ju gärna vara populär.
Dock har jag bakat glutenfria och det tycker jag är läskigt. Inte bara för att mjölet man använder har samma färg och konsistens som min enzympeeling till nyllet, utan för att allt också kan gå himla fel om man inte är uppmärksam under hela processen, från organisering av bak genom köp av ingredienser till bak och pynt av färdig kaka. Koncentration under så lång tid är inte min melodi. Jag vill gärna freestyla och då kan det vara kört. När man har köpt glutenmjöl, läst på alla förpackningar på pynt och sådant så kan det alltså ändå hända att jag snurrar till det vid någon station. Idag tyckte jag t.ex det var smart att köpa choklad med digestive i för att hacka ner i kakorna.
Jag kom på mig som tur var. (och fick en hel chokladkaka över till annat. Läs: mig) Det hade varit snyggt annars. Hoppsan, nä men oj...sorry girls.Det var visst kex i de här. Då blev det visst fler till faster. Så kan det gå. Men det finns morötter i kylen såg jag. Grönt är skönt.

Det är ondska i sin renaste form.

Garanterat ofarliga. 

3 kommentarer:

  1. Haha!! Onsdska men också väldigt roligt?! :D Tur att du kom på dig.

    SvaraRadera
  2. Ämen shiiiit vad smarriga!!!

    SvaraRadera