onsdag 26 juni 2013

Men nu bränner vi av resten också va?

Vi hade ju en bröllopsfest också. Såklart.
Vi bokade Stockmakaren i Huskvarna då vi fick ett så himla bra intryck av festvåningschefen Hasse som verkade superrutinerad. Och proffsiga och serviceminded var de från första mailet tills att Hasse förbarmade sig över några whiskeypimplande överblivna, gäster som irrade runt i lokalen långt efter stängning och körde dem till sitt hotell.
Det var skönt att ha allt på en restaurang och slippa oroa sig för eventuellt orutinerad cateringpersonal och inlånade fjortisar i servisen. Istället kunde jag lägga tid på att planera en rosa godisbuffé och knyta spetsband på varje ledig kvadratcentimeter. Sånt där man gärna gör om man knarkat pinterest lite för mycket och gillar detaljer.
Och det blev en fantastisk kväll såklart. Maten var superbra, talen fina och tårtan som vi beställt från Lindas Tårtor var lika snygg som smarrig, med päronmousse och Marabou mintchokladfluff.
Vid 8 fick vi dessutom sms från barnvakten om att Spiggisen ätit bra och somnat och då kunde jag slappna av på allvar.
Men brudvalsen. Herregud. De pengarna vi lade på danslektioner borde jag köpt snask för istället. Den saken är klar. Det GICK bra när vi dansade hos fröken. Men väl på plats glömde vi alla steg och staplade runt som två Mr Bean på nya äventyr. Jag var så arg på mig själv att jag ville grina men sen struntade vi i det och Julian lärde oss istället någon Japansk dans som tydligen dansas frekvent på Nya Zeeland. Exotiskt.
Eftersom de flesta vänner stannade hela natten så fick vi tid att prata med alla och det är jag så glad över. Det blir så lätt att man har dåligt samvete över det där annars.I början av festen står oftast familjen i fokus och jag var rädd för att inte hinna se alla och visa hur glada vi var för att de var där.

Men när natten var slut så var alla om möjligt ännu närmare än vi var innan.
Alltså vilka fantastiska personer vi har i vår absoluta närhet. Vi är så, så glada för det.8 kommentarer:

 1. Men jäääävlar vad fint!!! Herreguuud!! Smäller av en smula här... Bananas! <3

  SvaraRadera
 2. Makalöst vacker. Och vilken dukning. Fint fint fint.

  SvaraRadera
 3. Så fint allt är! Stort tack för jag fick äran att göra eran bröllopstårta <3

  SvaraRadera
 4. ÅÅhh va fint! Jag vill se bilder på "festhäftet" och "vigselhäftet" om ni hade några och ringarna! ;)
  Vad hade ni för klädkod på bröllopet? Det var fasligt va fina vintageliknande en del gästers klänningar var!
  Tänker du fortfarande sälja din klänning eller har du redan gjort det? Kanske är intresserad.. Hur lång är du? :P
  Herregud va frågor det blev nu då.. Haha ;)

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Bara roligt med massa frågor.
  Vi hade klädkod "Mörk kostym" på bröllopet men det var faktiskt inte så många som hade Vintagekläningar. ingen tror jag MEN när jag tittar på bilderna så förstår jag vad du menar. Det var lite fjädrar och spetsar och sånt där, men man fick nog inget Vintageintryck när man var där...det var mest jag haha, som tyckte det var käckt och modernt.

  jag vet inte om Emma tog några bilder på ringar eller festhäften...men jag kan ordna bilder ändå förstås.Inte lika snygga men åtminstone så att man ser hur det såg ut typ.

  Klänningen är inte såld men är till salu. Säljer även den matchande sjalen till som jag hade över axlarna i kyrkan. Det enda jag tar bort är broschen som är min mammas. Men jag har kvar den som satt där som orginal. jag är 175 cm men hade platta skor. Maila mig om du är intresserad. Kram Annika

  SvaraRadera
 6. Ja men vill du får du jättegärna maila några bilder på festhäften och ringarna :) Hittar inte din mailadress här på bloggen, är jag blind eller är den inte utskriven? :) Annars går det bra o skicka till: zahlenbitte@hotmail.com

  Jag ska fundera lite till ang klänningen, är 172 lång och hade väl egentligen tänkt ha ballerinaskor på mig för o slippa vara orolig för att göra en "carrie" när hon gick på catwalken i satc... :P

  SvaraRadera
 7. Åh så fint! Vi ska ev boka lokalen till nästa år. Men vi är nyfikna på om maten var god ? :)
  Mejla gärna lite om lokalen bra och dåligt till jonnalidstrom@gmail.com

  SvaraRadera