tisdag 11 juni 2013

Fast i Dvdbox-träsket igen.

Alltså jag blir galen på mig själv när jag har planerat att göra jättejättemycket på en kväll. Tvätta och stryka, ringa folk, blogga förstås och läsa ut flera(minst)  intellektuellt utmanande böcker.
Så frågar Peter om vi skall se ett avsnitt av Sons of Anarchy och jag säger ja men lägger strängt till att det bara blir ett, för sedan skall jag vara redig. Men så är det så dödsspännande att vi sitter där i soffan tills klockan blir midnatt och det är dags att kasta sig i säng för att hinna sova lite.
Hela kvällen är borta och vi har 126 missade samtal på telefonerna. (Nej det har vi såklart inte, så poppis är vi verkligen inte. Men jag hade 4... varav ett från mamma)
Då känner jag mig snuvad på kvällen och nästan lite bitter. Tycker det är Peters fel, trots att det är jag som ivrigt gastat "Bara ett till" för 40 minuter sedan.
Undrar om det finns någon typ AA-grupp för Dvd-boxmissbrukare. För detta är ett ohälsosamt beteende. Att spendera kvällen på att kolla på skottlossning mellan olika MC-gäng, galna cigarrökande nazister,struliga porrskådisar och annat trevligt. Mycket karaktärsdanande.
Och "Röda rummet" ligger där orörd och dammar bredvid strykhögen.
Sorgligt.

Fast den är sjukt bra. Bara så ni vet. Serien alltså. My Godd.Fräcka killar och våld, är tydligen min melodi


2 kommentarer:

  1. Det är totalt livsfarligt med serier. Många kvällar vi kommit alldeles för sent i säng för att man bara ska se ett till avsnitt och så blir det kanske två eller tre. Nu har vi åtminstone sett klart säsong 2 av Game of Thrones så nu kan kvällarna ägnas åt annat ett tag.

    SvaraRadera
  2. Visst är den!!! Längtar till nästa säsong och funderar allvarligt på att se hela skiten från början bara för att. I löööv it!

    SvaraRadera