onsdag 20 juni 2012

Skryt och shopping

Shoppingfebern håller i sig. Nu ackompanjerad av även verklig feber och faktiskt lite ont i halsen och annat fjantigt. Detta ignorerade jag helt trotsigt och sprang 5 km före frukost. Jag skriver detta för att få beröm och imponerade visslingar. Ni förstår det va?

Hittade de skönaste dosorna på YokoYap. På rea till och med så då hade jag råd att köpa ett par till fast svarta och till ordinarie pris. Positiv matematik tror jag att det kallas.

Kom också på att jag inte har något att ha på mig till nästa helgs Malmö-tequilahäng. Donnorna jag skall träffa är så satans piffiga att jag inte kan slänga på mig vad för lump som helst. Det vore taskigt mot dem.
Så därför köpte jag  mig en trevlig klänning för kvällsbruk samt nytt Flux tandskölj så att jag åtminstone kan ha starka tänder. Just på tandfronten är det mycket hård konkurrens. Ni skulle se Tindys tandkött. Urläckert och definitivt något utöver det vanliga ;-)

Nu skall jag säcka ihop i soffan och glädja mig över att mina goda springresultat smittat av sig på Peter som också tagit sig i kragen i ren panik och kastat sig ut i spåret. Han behöver ju inte ha ngn tjockångest iofs men snart blir vi ett riktigt friskuspar. Jag tänker lite som Göran Kropp och Renata Chlumska vet ni. För att sätta ribban på en lagom nivå.

Trevlig kväll hörni och har ni några bra huskurer för att snabbt bota en förkylning så hojta till.

Taggad för galej.
Den fina galgen med rosenblad i kommer från Crabtree & Evelyn

Som att gå på moln.


8 kommentarer:

 1. Hello Hurtbulle! Vilken fin outfit du kirrat! Kul med analkande festligheter! Själv ligger jag på sofflocket och firar in semestern med öl. Classy! Kram

  SvaraRadera
 2. Snyggo! Men du...du vet att han Kropp liksom tog friskusheten ett steg för långt va? Värt att ta i beaktning :)

  Kramar

  Ps Så du ska ner och träffa de fina i Malmö. Avis minsann...

  SvaraRadera
 3. Härligt kämpat! Före frukost ger extra poäng och ökar förbränningen resten av dagen:) så då kan man äta mer tralalala, tänker jag när jag springer före frukost.... Välkommen ner till skåneland:)
  Hälsningar en annan skåning som gillar din blogg skarpt!

  SvaraRadera
 4. LÄNGTAR. Fy satan vad kul vi ska ha.

  SvaraRadera
 5. Varm mjölk, lite honung och en skvätt whisky är en bra kur. Om inte annat så blir det roligare att vara sjuk!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Ja men då är det väl min tur då att säga "krya på dig"!
  Själv är jag tack och lov bättre nu!
  Helt säker på att det var chokladen som fixade det =)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Göran Kropp, var det inte han som dog på Mount Everest? Hmm...

  SvaraRadera
 8. *slår mig själv för pannan* Barnvakt var det ju jag skulle fixa. *skakar på huvudet och suckar djupt åt mitt teflonminne*

  KRAM

  SvaraRadera