måndag 18 juni 2012

smarrosmarr

Peter har ju varit i England några dagar och hälsat på våra fantastiska vänner John och Rebecka och deras plutta Alice. De är Spiggens gudföräldrar och Alice är hans blivande mö. Vi får väl flytta till någon religiös diktatur allihop så att vi kan arrangera äktenskapet om det  inte löser sig självmant.
Spiggen och jag kunde inte följa med och det tyckte nog Peter var lite skönt. Då hade han obegränsat med tid att prata om alla svintråkiga saker som han och John brukar prata om och även se på hur mycket Topgear som helst. Dock så hade det ju varit svinkul att följa med. Rebecka är en av mina äldsta och bästa vänner och vi ses  ungefär 250 för få gånger per år.
I vilket fall så fick jag iaf det näst bästa utav resan. Rebeckas välfyllda goodiebag med supernyttig rawfood som inte går att få tag på hemma. Crumpets, Battenbergkaka (Åh ni måååste prova den) och jordnötssmörskitkat. Hur gött som helst. Peter hade dessutom gått loss på Primark och kittat upp Spiggens höstgarderob med hur mycket kläder som helst för den totala summan av typ 200 spänn. Att det förmodligen är någon jämnårig som sytt det vill man helst låta bli att tänka på men det är lite för billigt för att det inte skall vara något skumt mät.
Så kvällen ikväll stavas kitkat. Men vi åt sallad till middag så det jämnar ut sig såklart.Så var kvällen räddad och eventuellt även kvällen i morgon.

Infällda
Två kompisar som av någon anledning inte kunde deltaga på orginalbilden.

3 kommentarer:

 1. Kevin skall hem en sväng i September så jag får väl lägga in en order på det där Battenbergsgrejset då! :) Barnkläder är momsbefriade i England så vi kan väl säga att det är den enda anledningen till att Primark är så billigt? Puss

  SvaraRadera
 2. Nu snackar vi goodiebag på riktigt ju. Behöver du hjälp att käka upp så hojta till. Eller jag kör ju LCHF ja, då blir det kanske värre...?
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Crumpets! Herre gud, jag hade glömt att det finns crumpets!! Shit, pommes frites vad goda de är och shit vad många år sedan jag åt en sådan!

  SvaraRadera