torsdag 28 juni 2012

Spiggen, den lille plastikkirurgen

Som ni vet så ser jag micket fram emot lördagens partajande som enligt nya uppgifter skall starta vid lunch.  Så very moget.
Eftersom jag är ute ungefär en gång i seklet så är det viktigt för mig att göra mitt bästa med att försöka bli lite fin och sånt. Jag har köpt nytt nagellack och läppglans och har stora planer på att raka såväl armhåla och större delen av benen (jag missar alltid ett stråk på vaden men det är liksom mänskligt och rätt så skönt när det är kallt.

Spiggen tyckte att det var synd att jag inte lagt in något restylane i läpparna nu när det vankas fest och allt. Det har han sett på en tv5dokumentär att man kan göra och det tyckte han var läckert.
Som den fina människa han är så hjälpte han mig lite på traven med en rejäl skallning, och med blodet flytande runt tänderna kunde jag nu se att problemet med den tunna överläppen är borta. Lite smärtsamt men klart billigare än restylane. Och eventuellt också snyggare faktiskt..eller nej..det är nog hugget som...

Stekhett. Och brun är jag också.

5 kommentarer:

 1. Hot Mama!
  Tindy bara MÅSTE beställa den där drinken! *asg*

  SvaraRadera
 2. Jamen det gjorde han ju bra! Lite ojämt möjligen, men det var väl första försöket? Han kanske kan slå till lite lätt på andra sidan för att balansera? ;)

  Kramar Kicki

  ps allt klär en skönhet :)

  SvaraRadera
 3. Du klär faktiskt i plutiga läppar, hot

  SvaraRadera
 4. Gött!! Kanske jag oxå skule prova ikväll, då sparar jag ju 3000 kr. Problemet är väl bara att man måste göra det flera ggr i veckan..... Hmmm... får fundera på det ett tag...

  Puss /Katarina tvillingmamma

  SvaraRadera
 5. Känns bra att veta att du är lätt att känna igen ikväll ;-).

  SvaraRadera