söndag 16 juni 2013

Möhippan

Dags att visa lite möhippa känner jag. Det har dragit ut på tiden då vi alla behövt nyktra till. Höhöhö. Jag skämtar. Det var en städad tillställning tack och lov.
Jättefin och sånt. Men lite rouge hade inte skadat mig. Den saken är uppenbar.
Jag var väldigt ful i min Onepiece och märkliga peruk men eftersom mina vänner vet att jag inte direkt skulle uppskatta att sälja kyssar och kådisar i Brunnsparken så var dagen som tur var åtminstone helt fri från sådana inslag.
Först frukost i lusthuset i Botaniska trädgården och ett mycket märkligt möte vid en fiskbil. Där fick vi med oss lite snacks att ha på vägen. Rökta oskalade räkor to go. Gött.
Sedan dansade vi Bollywooddans och det var asroligt. Fröken var en väldigt fri själ och hela dansen ni får se nedan är en kärlekshistoria förstår ni. Handlingen är följande:
Först visar jag hur vacker jag är och han blir kär och jag är hard to get. Han insisterar på att jag är hans drömkvinna och besöker mig i drömmen men jag skyler mig och är micket, micket kysk. Sen ångrar jag mig lite, visar lite hud för att vara schysst och så får han dansa med mig. Ni fattar. Rafflande. Om jag hade GISSAT handlingen så hade jag gissat på att det hela gick ut på att koncentrerad tjej med högt BMI skall lära sig simma klädsim i sari . Men så är det alltså inte....

Och Jaaa filmen ligger fel. I know. Jag vet inte hur man ändrar. Skit i det nu och njut av alla vackra rörelser.
Ah, ni undrar över kläderna förstås. Ja det stod med i packningslistan att jag skulle ha med mig  kläder anpassade för Bollywooddans. Så då tog jag de här. Det blev bra.

Efter lite lunch och sånt så drog vi till Cupcakes and more för bakning. (och ätning). Den ultimata sysselsättningen och jag ville flytta in där på heltid och Spritsa kakor och hälla strössel.


Sedan delade jag ut kakorna i Haga. Uppdraget var att jag skulle få i väg två stycken. Men folk blev så sjukt glada över gratis superfina cupcakes att jag fortsatte frivilligt en bra stund och kände mig som en god och härlig människa.

Glada Cupcakesälskare

Sedan middag hemma hos Jenny. Och sedan drog vi givetvis till den ungdomliga nattklubben Excet och dansade discodans hela natten med pojkar i uppknäppt skjorta och/eller superdjup V-ringning på T-shirten.
Nej det gjorde vi inte. Vi satt kvar i Jennys soffa och knäppte upp brallorna för att få plats med mer chips och vin. Mer min melodi.

Hela dagen var kanonbra och jag kan inte nog tacka dem som var med. Världens bästa tjejer. Love you.

2 kommentarer:

  1. Hahahahaha som vanligt när jag läser din blogg så frustar jag av skratt för att jag inte kan hålla tillbaka skrattet, ja jag stör mina kollegor. :)

    Vilken härlig möhippa! Precis så där skön som en möhippa ska vara!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hehehe! Låter som en toppen dag! Och fasen vad bra du dansade hörru! HUR hann du lära dig så MYCKET så snabbt??? På riktigt! Jätteimponerande. Du måste ha dansat i smyg hemma. Det där med chips och vin i soffa låter som en perfekt avslutning! Kraaam

    SvaraRadera