tisdag 25 juni 2013

En bra fest tär på en.

Igår var det sommarfest på dagis. Vilken grej alltså.
En miljon barn och dubbelt så många föräldrar. Poängpromenad och fikakorg och prisutdelning. Hela alltet. Spiggen var pepp som bara den och var uppklädd i skjorta till mysbyxorna.
Vi hade med filt och Brago Bondgårdskex och Spiggen tog av sig strumporna och vickade på tårna i sann picknickanda. Att fika i gräset var plötsligt det bästa ever och typ sist av alla lämnade vi festen. Som pris för gott deltagande i tipspromenaden fick alla ongar en fryspåse med hemmagjord playdoh.
Vi vuxna fick inget pris vilket var orättvist då jag kunde alla frågor utan en medan Spiggen faktiskt bara kunde en endaste. Någon om Petter och hans getter. Men jag ställde inte till någon scen för det. Men en flaska vin kunde det ju ha varit värt.

I morse vaknade Spiggen av någon anledning redan kvart i fem och var således trött när han äntrade dagis.
"Tog festen hårt på dig?" undrade fröken och vi berättade att han var sjuuukt bakis och behövde ta det lugnt idag, käka pizza till lunch och sova länge på vilan.
Fröken har humor...vilket nog är bra.

Spiggen relaxade, tog en kaka och kollade på folk.

5 kommentarer:

 1. Bra att han övat, för jag tänkte att jag skulle ta med honom till Hackebackeskogen på måndag och maja (a k a ha picknick). Så han inte gör bort sig liksom. /U

  SvaraRadera
 2. :D
  Allt ska man lära sig...

  Och du, alltså bilderna från bröllopet...HELT underbara!!!

  SvaraRadera
 3. Gött att han lutar sig tillbaka på en toarulle ;) Lite mer arbetarklass med toarulle än med en Solsidankudde :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad är en solsidankudde undrar jag

   Radera
 4. Åh gud va du skriver bra! :D
  Kramar Åsa

  SvaraRadera