måndag 30 april 2012

Vår och vin och vålnader.

Gudars vilken skön Valborg. Vår i luften och vin i blodet. Det är saker det.
När jag gick från jobbet, längs avenyn och upp förbi Chalmers så var det tokpositiv stämning när folk slagit sig ner på uteserveringar och gräsmattor, korkat upp och väntade på att Cortegen skulle dra igång. Kollar aldrig själv på den dock. Det är synd för i smyg tycker jag att den är rolig på ett lite sådär..ja..fiffigt sätt. Jag älskar egentligen studendikos humor och tycker det är trevligt att hela stan hamnar i karnevalstämning, med stånd för att köpa popcorn och färglada godisremmar i prasselplastpåse och annat trevligt. Men eftersom vi bor i direkt anslutning till själva byggverkstaden där de envisas med att spela samma sång om och om igen under en månads tid så byggs det upp ett inre motstånd mot allt i vit rock och för korta byxor. För ett par år sedan hade de Ding-dong med Lasse Berghagen som cortegebyggardänga och den dånade över området helt utan nåd i evigheters evighet. Jag trodde seriöst att jag skulle utveckla kronisk psykisk störning och fantiserade om mord all vaken tid. Antar att de fick lite klagomål för de har sänkt musiken på senare år. Folk hoppade väl från balkongerna antar jag.

Själva fick vi besök av Jenny som kom med en flarra rosé och med Spiggen under armen så trotsade vi pollenchocken och drog fram en filt i gräset på innergården, drack vin, matade Spiggen med puffat ris och pratade om inget.
Sedan gick vi in och mölade getostfajitas tills magarna stod i fyra hörn.
Ah, förresten. Jag fick min Glossybox idag också. Den var inte så jättekul direkt. Jag blev ganska beskviken. Förutom med EN grej som var helt galet bra. Precis vad jag behövde. Ett läppglans i en riktigt fin nyans som passar bra till mig som fyllt i att jag gillar naturlig make. Funkar till såväl jobb som fest.
Bra val av produkt där, Glossybox. Där tänkte ni till. Tack.

Eftersom mitt liv är en enda lång Halloweenfest!
Mörkgrönt är grejen för spöktjejen.


10 kommentarer:

 1. Åh gud! Hahaha! Har hört talas om den där läppglansen! Shit! Jag hade hoppats att de endast skickade ut den till de som fyllt i att de gillade att experimentera med makeupen. Jag skall pipa iväg och hämta ut mitt paket alldeles strax! Vad mer fick du då? Kram

  SvaraRadera
 2. *asg* VEM i hela världen vill ha ett sånt? Det är helt obegripligt ju.... :) :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. haha! jag fick inget sådant!! :(

  SvaraRadera
 4. Haha men gud vilken hemsk färg :) Jag fick ett rött läppglans..

  SvaraRadera
 5. Tjusig färg! // Martina

  SvaraRadera
 6. Yllet: alla har inte samma tur i livet. jag är ledsen. Men du kan få mitt om du vill?

  Martina: A jag vet. Vi brukar ju ha samma smak så jag tänkte att du nog skulle tycka att det var grannt.

  SvaraRadera
 7. Haha, oj! Själv fick jag ett med "nudefärg" vilket säkert är jättebra om man är ljushyad. vilket jag då inte är... Undrar om de verkligen läser de där svaren man ger?

  SvaraRadera
 8. Nu har jag ägnat en bra stund åt din blogg och den är ju hur bra som helst! Älskar't! Särskilt detta inlägg. Jag fick nämligen också det piffiga gröna läppglanset och blev liiiite... Förvånad! Det var min första glossybox och jag hade nog väntat mig lite mer. Förutom glanset då, det var verkligen snajdigt.
  Tänkte skriva ett liknande inlägg i min blogg, men nu läste jag detta och jag vill ju inte plagiera ;)
  Ha det!

  SvaraRadera
 9. Caroline: vad kul att du gillar bloggen! Det värmer. Stackars dig som också fick grönt läppglans. Vi får hoppas att det blir halloween snart. Då kommer vi rocka i det glanset.

  SvaraRadera
 10. Oh ja! Vi har ju nästan hela outfiten klar! För det krävs inte så mycket mer än det fantastiska glanset för att se riktigt jävla läskig ut. Vanliga kläder och nån fräsig frisyr bara!

  SvaraRadera