fredag 27 april 2012

Pausa och parkera

En sak som stör mig med mig själv är, som ni vet, att jag är så vansinnigt dålig på att köra bil.  Jag är rädd för att köra om, kan inte parkera och troligtvis inte backa runt gathörn. Jag tycker dock att det är skittöntigt att vara en osäker bilförare. Brudigt på ett negativt sätt. Hos oss är det typ alltid Peter som kör. Det måste bli ändring på det, men det har jag sagt länge.

Jag tänkte ta en bloggpaus nu på ett par dagar. Det är för att skona er från de allt tråkigare oinspirerade inläggen som på sista tiden mest har handlat om hur trött jag är och hur mycket godis jag inte ätit men vill äta.
Jag har tappat gnistan helt enkelt. Den kommer tillbaka men jag måste vila från det några dagar för att samla idéer och återfinna motivationen.

Men jag tänkte visa er vad jag tänker göra under tiden jag är borta. Vad jag skall träna på.
Det här är typ med på 5 i topplistan på saker som jag skulle vilja lära mig.
Sjukt coolt.

Så nu. Ett bilfilmklipp. Förmodligen både det första och sista här i bloggen men kolla på detta ändå för det är så fint. Och såå användbart. Och håll i hatten för tuff musik.


.

4 kommentarer:

 1. Hoppas du inte blir borta länge, hur ska detta gå......:(

  SvaraRadera
 2. Woooa! Öva lugnt... ;)
  Saknar dig redan gums. Kraaam

  SvaraRadera
 3. Lär dig det och äg världen! Pausa lugnt!
  See you!

  SvaraRadera
 4. Och själv känner jag mig lite småball för att jag kan fickparkera. Fattar ju nu att det är mesigt att fickparkera. En tönt är vad man är. Fast hoppas att du återupptar bloggandet innan du lärt dig det där svåriga. /Helena

  SvaraRadera