fredag 20 april 2012

Det var det där med hästarna ja.

Nu för tiden är det som bekant vanligt att bloggare skickar frågeutmaningar till varandra. Man ska svara på en sisådär 10 frågor om ditten och datten. Jag älskar ju sådant där och skulle gärna hoppa på vartenda tillfälle som ges. Och jag har också skrivit sådana inlägg. Tex här och här. Att svara på frågor är ju typ det roligaste jag vet. Jag är en sådan där som glatt ropar "Jajamen" när det ringer ängsliga marknadsundersökare som vill ställa några snabba frågor som max kommer ta 2,5 timme. "Kör igång bara" gastar jag peppande med en positiv attityd.
Men jag tänker att det kanske skulle bli lite enformigt i blogginläggen om jag hoppade på varenda utmaning. Tråkigt i längden för er. Jag tänker att det är för er skull för jag själv skulle som sagt inte ha något emot det.

Nu senast blev jag utmanad av Linda och jag missuppfattade frågorna på ett roligt sätt.
Eller, jag trodde att jag skulle svara på de frågorna som var ämnade för henne.

Okeeeeej tänkte jag när jag läste igenom dem, för jag är ju ingen hästbrud direkt. Så det var de svåraste frågor jag någonsin fått, inkluderat alla marknadsundersökningsspörsmål om fördelarna och nackdelarna med Ica Maxis fruktavdelning.

Men just därför så tänkte jag köra en liten runda till när jag svarar på dessa. Det är bara 5 stycken och jag tycker att de är viktiga. Väl värda för alla att fundera på.

Så Hey ho lets go.


1. Minns du första gången du red på en häst? Berätta!
Ja faktiskt. Knatteridning på Kolmården. Fick en fin grå häst och enligt mig en trevlig och kompetent ledsagare. Egentligen minns jag det inte men det finns på kort och så har min syster sagt att jag babblade så mycket att hon skämdes. 
2. Favoritinspiratör/er i hästvärlden?
Den här är supersvår. Peter tyckte jag skulle svara "hon den där i Sex and the city" men det tycker jag var taskigt.
3. Har du sparat gamla hästtidningar?
Kanske, kanske ligger det kvar några "Min häst" och "Penny" hemma hos Mamma och pappa. Jag var mycket förtjust i Wendy på Lindhöjden, om ni minns den fina serien.. 
4. Mur mycket är maxbeloppet du kan tänka dej att köpa en häst för?
Ja det finns ju inte riktigt med på vår inköpslista för tillfället. Men man vet aldrig. Alla kan råka göra ett oplanerat impulsköp vid kassan. Men då får det nog vara billigt tänker jag. Lite tänker jag också på hon i lyxfällan som kollade på blocket efter en frisörstol men råkade köpa en häst istället. Så det KAN hända.

Ser ni att jag står med plånkan i handen? Redo att köpa mig en häst minsann
Jag tar den med samma frilla som jag, sa jag.
9 kommentarer:

 1. Jamen visst, klart du ska ha en häst. Det gör världen ännu härligare :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Haha!!! Vilka ljuvliga bilder! Ser ut som en riktig hästtjej! Vi kankse kan köpa en ihop? Du kan ryckta och mocka och jag kan rida! Kram

  SvaraRadera
 3. Gjorde något dumt. Sparde dina 14 senaste inlägg för en riktigt Anhalt maratonläsning. Nu är dom slut och jag läste dem fortade än vanligt också för jag hade ju så många....Rekommenderas inte. Tur man har Cola Zero att trösta sig med ändå. Kram. Skriv nu. Mer och långt.

  SvaraRadera
 4. Varför har jag alltid minst ett fel, t.ex en bokstav för mycket, ett d i stället för ett r , när jag inte förhandsgranskar men aldrig annars? Är jag ensam om detta?.................

  SvaraRadera
 5. Catarinah: Gud vilken gullig kommentar. Vad glad jag blir!!!!
  Stor kram

  Tess: Absolut. Det gör vi. Jag mockar, du rider. Kan vi ha den hos dig?

  Creando: Hade jag haft en häst att sköta så hade livet typ varit hälften så bra tror jag. Inte minst för att jag eg är svinrädd för hästar.

  SvaraRadera
 6. *s* Underbara Annika hur kul som helst ju!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Haha, gud vad underbart!!! :) Tack för roliga svar!! Speciellt nr 2, antar att du menar att hon rider mycket? ;) (fast kanske inte på hästar...)

  SvaraRadera
 8. Du är för rolig! Kram Martina

  SvaraRadera
 9. Jag skrattar sällan högt åt bloggar men nu: tokfnissar och hoppas bebis bredvid inte vaknar. Tack för rolig läsning, idag och ofta!

  SvaraRadera