söndag 22 april 2012

En kram passar alltid bra

Idag i ett nytt galet Lchf-infall så råkade jag äta lite för mycket fet yoghurt till frukost. Alltså det ÄR ju sällan en bra idé. Men ibland går det bra. Idag inte.

När jag sedan i godan ro pratade  i telefon med min syster fick jag allt svårare att koncentrera mig tills jag tillslut  mitt i en mening fick gasta att "DUJAGMÅSTEGÅNUHEJRÅ"
Min syster som själv har sina tarmar som ett garnnystan vet precis vad det innebär så just det var inga problem. Men sedan fick jag bo i badrummet halva förmiddagen för jag hade så ont i magen att ögonen gick i kors.

Mhööööö, brölade jag. Mhööööööööö.

Då vill man vara ifred.
Där var jag och Spiggen inte helt överens. Han kände att det var en fin stund att dela.
-Maaamma? ropade han utanför dörren. maaaaaaaammaaaaaa, mammmaaaaa, mammmmmaaaaa!!!!

Så han fick komma in, sitta framför och bistå med att riva små små bitar av toapapper. Hur nöjd som helst.
Men jag hade verkligen ont. Så jag fick luta mig fram och hänga över benen så djupt att jag blev luggad av badrumsmattan.

Konstigt tyckte Spiggen. Men också trevligt. Och en väldigt lämplig kramposition. Så han blev superglad, klappade händerna och kastade sig runt halsen och hände kvar där som en kängruunge.
Kramades hårt och med inlevelse.
-Ahhhhhhhh myste han.

Jag anar att detta är stunder att ta vara på för jag gissar att detta intresse för samkväm i toalettmiljö går över med åldern?


9 kommentarer:

 1. Nu har jag läst hela detta blogginlägget högt för min man. Kan hända att han var något mindre road än jag, men det gör inget. Jag tyckte det var roligt att läsa det högt!

  (kängurunge... du är rolig du :) )

  SvaraRadera
 2. Japp. Garanterat. Iallafall kör killarna ut mig. Molly tycket dock att det är urmysigt att chilla med mig på toa. Kram Sahra

  SvaraRadera
 3. Japp, skulle bli närmast chockad om min tonårsson skulle vilja kramas i den situationen. Även om han är rätt kramig så väljer han sina stunder. Typ när man vill ha någon ny viktig reservdel till moppen. I och för sig vore det ju läge när jag hänger över holken i maganfall, så vem vet när han slår till...

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 4. Haha haha haha haha...jag tror jag dör, sjukt kul och hög igenkänningsfaktor men så är ju min dotter och spiggen typ jämgamla. din blogg alltså, så himla bra!!

  SvaraRadera
 5. Aaaaaw! Stackars dig och gulligt av Spiggen! Haha! Bättre nu? Kram

  SvaraRadera
 6. Drömmer om den dagen jag får uträtta mina behov med stängd dörr! Undra hur gammal ongen är då? Ni med äldre barn kanske kan göra en prognos? Måste jag vänta tills han blir 5 eller kan det tänkas vara ok innan dess?

  SvaraRadera
 7. *s* Åh Annika vad jag känner igen det. Båda mina söner tycker att det är mysstund som gäller när mamma går på toa.
  Not my idea of fun...

  SvaraRadera
 8. Hehe, oj vad jag på nåt vis kände igen mig! Har en kramig tvååring hemma som minsann alltid vill umgås när det känns som...eh...minst lämpligt!:-) Härligt rolig historia, hoppas magen och du kryat på er nu!

  SvaraRadera
 9. Gulliga unge! Vill också ha en kram fast det behöver inte nödvändigtvis vara i badrummet. // Martina

  SvaraRadera